Ahojte, chcem sa spytat dnes som kupala maleho a tak sa my zvrtol vo vani a dal sa na styri a trochu sa mu smyklo a na chvilu sa mu tvaricka ponorila do vody ale Ja som bola pri nom bol to okamich a potom si trochu odkaslal a dalej sme sa kupali, potom sme sa este hrali vsetko ok a ked som ho zacala uspavat tak my zacalo vrtat hlavou co ak vdychol trochu vody do pluc. Ako zistim ze mu nieco je?
Stáva sa,pokiaľ si odkašla a bol potom v pohode tak mu nič nebude.kup si protišmykovu podlozku do vane,je ro super vec
@janinah porazi ma asi, lebo potom som si zapla net a tam pisali ze sladka voda sa strebe a ze za niekolko hodin moze dojst k opuchu ale hadam nie ved sa netopil.
@8291 presne to ma aj napadlo
@caramelka555 jasné ze nie naša. Sa tiež tolkokrat nalogala vody,lebo špekulovala a naschvál si hlavu ponarala pod vodu,nieze by som ju nechala a pozerala sa naňu ale niekedy to bol okamih a už bola hlava pod vodou 😁
@caramelka555 no,niet nad diagnozy na nete vyčítané 😉
@janinah presne Ja som uz povedla ze net to je katastrofa ale zvedavost my nedala
Od 8m sme chodili plávať a od prvej lekcie sa potápa 😉...a žije 😉...občas sa nalogá vody, občas kasle, občas place...ale je v pohode
pohodička, už sa mi to pár krát stalo, teda jej, lebo sa chce stále postaviť a zakaždým sa šmykne. Vieš čo robí teraz? Sedí a a zohne hlavu, myslela som si, že sa pozerá pod vodu...ona pije! 😀
kašlal by oveľa viac,netráp sa