Zvŕtnutie vo vani

caramelka555
24. okt 2015

Ahojte, chcem sa spytat dnes som kupala maleho a tak sa my zvrtol vo vani a dal sa na styri a trochu sa mu smyklo a na chvilu sa mu tvaricka ponorila do vody ale Ja som bola pri nom bol to okamich a potom si trochu odkaslal a dalej sme sa kupali, potom sme sa este hrali vsetko ok a ked som ho zacala uspavat tak my zacalo vrtat hlavou co ak vdychol trochu vody do pluc. Ako zistim ze mu nieco je?

janinah
24. okt 2015

kašlal by oveľa viac,netráp sa

8291
24. okt 2015

Stáva sa,pokiaľ si odkašla a bol potom v pohode tak mu nič nebude.kup si protišmykovu podlozku do vane,je ro super vec

caramelka555
autor
24. okt 2015

@janinah porazi ma asi, lebo potom som si zapla net a tam pisali ze sladka voda sa strebe a ze za niekolko hodin moze dojst k opuchu ale hadam nie ved sa netopil.

caramelka555
autor
24. okt 2015

@8291 presne to ma aj napadlo

8291
24. okt 2015

@caramelka555 jasné ze nie naša. Sa tiež tolkokrat nalogala vody,lebo špekulovala a naschvál si hlavu ponarala pod vodu,nieze by som ju nechala a pozerala sa naňu ale niekedy to bol okamih a už bola hlava pod vodou 😁

janinah
24. okt 2015

@caramelka555 no,niet nad diagnozy na nete vyčítané 😉

caramelka555
autor
24. okt 2015

@janinah presne Ja som uz povedla ze net to je katastrofa ale zvedavost my nedala

8291
24. okt 2015

@janinah veď toto😁🙈!!!!!!

bajana
24. okt 2015

Od 8m sme chodili plávať a od prvej lekcie sa potápa 😉...a žije 😉...občas sa nalogá vody, občas kasle, občas place...ale je v pohode

tjaden
25. okt 2015

pohodička, už sa mi to pár krát stalo, teda jej, lebo sa chce stále postaviť a zakaždým sa šmykne. Vieš čo robí teraz? Sedí a a zohne hlavu, myslela som si, že sa pozerá pod vodu...ona pije! 😀