Ahojte, chcem sa vás spýtať kto ste mali zlomený maliček na nohe - ako dlho vás to bolelo? Mne sa stal úraz 8.11. 2x som bola na kontrole, naposledy mi MUDr povedal, že ak sa to do 10 dní zhorší, tak mám prísť, inak už nemusím. Nezhoršilo sa to, ale stále to bolí. Už nekrívam, v princípe fungujem normálne (chodím normálne, cvičím, behám), ale stále si nemôžem dať úzku topánku. V úzkej a tvrdej topánke to stále cítim, je to stále mierne opuchnuté. Kolega ma straší, že to nie je dobre, že sa mi to asi zle zrástlo. Kontrolný rontgen mi nerobili. Zlepší sa to ešte alebo to mám riešiť?
mala som zlomeny malicek a za 1,5m mi robili rtg 4 ci to dobre zrasta
ja som mala minulý rok v zime, bolelo to dlho v lete fanj a teraz ako sa začali nosiť čižmy a pri zmene počasia znova začal bolieť,takže čižmy zasa nemôžem nosiť
zlomila som pocas tehotenstva, cize rontgen som nemala ale cele tehotenstvo ma to bolelo, cize cca 7 mesiacov som to citila
Ja som mala zlomený prst na nohe, ten vedľa palca a ani som o tom nevedela. Chodievala som asi pred desiatili rokmi na kurz sebaobrany pre ženy - bola som tam párkrát - a zle som kopla do cvičného vreca. Bolelo ma to asi dve minúty. Ale prst je väčší, kostičky sa zle zrástli. Zistila som to asi mesiac od príhody, prst sa mi nezdal. tak som išla na röntgen. Ale znovu zlomiť a upraviť som si ho už nedala.
@arieska ja som mala uz davnejsie malicek zlomeny a spominam si, ze niekolko mesiacov som uzke topanky nemohla vobec nosit. Prve tyzdne som chodila do roboty v crocsoch a teniskach (v praci nosime business oblecenie a kostymy, tak to vyzeralo doooost komicky). Casom to ustupilo, ale trvalo to dlho. Ja som ho mala zlomeny komplikovane, bol v pravom uhle k ostatnym prstom, museli mi to napravat. Myslim, ze zeny nosia celkove relativne uzke topanky - na rozdiel od muzov - takze tu zlomeninu v nich viac citit. Opuchnute som to ja nemala vobec, ani ked ten malicek odstaval od tela pred napravanim ani potom.