Ahojte, mám zlomený členok takže sadra skoro po koleno. Ako vyzerala vaša noha liečbe? Ja mám celkom dosť ochlpenie na nohách a 6 týždňov sa neholiť to budem vyzerať horšie ako môj chlap.
@simca06022011 to ano ale dajú dole sadru a potom kontrola u dr. Nejak sa hanbím alebo z nudy rozmýšľam nad blbostami
a si myslis, ze lekar nevie, ze na nohe rastu chlpy a b ude z toho nejak zhrozeny? vies co oni tam vsetko vidia? Nohu budes mat schudnutu, bledu a asi teda aj chlpatu trochu... alebo ti tie chlpy strhne sadra :D to teda neviem... Hlavne nech sa ti to dobre hoji, to bude najradsej aj ten lekar...
Ja som mala nalomený členok, na 5 týždňov sadra. Ja som si v tej dobe , epilovala roky nohy takže po tých 5 týždňoch žiadna hrôza iba malé chĺpky . Ale ja mám aj normálne veľmi jemné chĺpky na nohách žiadny čierny prales . Pozri, lekárom je to jedno , videli horšie veci
Neoholene nohy budeš riešiť potom áno hygiena není bohvieco pri zlomenine ale tak doktori s tým rátajú. Ja som si tak striekala aspon deodorant, pod sadru😁Ono keď ti tu sadru dajú dole noha vyzerá hrozne. A nie len chlpy ale aj koža, nechty ale neboj časom sa to spraví. Prajem skoré uzdravenie
nech sa paci 🙂 https://navstevnostwebu.sk/tips/ako-postupovat-...
Tak to je hadam jedno, nie? ved ked ti to daju dole, oholis... zarastena noha nas veru najmenej trapila pri zlomenine.