Zlomený členok

4. nov 2021

Ahojte, mám zlomený členok takže sadra skoro po koleno. Ako vyzerala vaša noha liečbe? Ja mám celkom dosť ochlpenie na nohách a 6 týždňov sa neholiť to budem vyzerať horšie ako môj chlap.

simca06022011
4. nov 2021

Tak to je hadam jedno, nie? ved ked ti to daju dole, oholis... zarastena noha nas veru najmenej trapila pri zlomenine.

autor
4. nov 2021

@simca06022011 to ano ale dajú dole sadru a potom kontrola u dr. Nejak sa hanbím alebo z nudy rozmýšľam nad blbostami

simca06022011
4. nov 2021

a si myslis, ze lekar nevie, ze na nohe rastu chlpy a b ude z toho nejak zhrozeny? vies co oni tam vsetko vidia? Nohu budes mat schudnutu, bledu a asi teda aj chlpatu trochu... alebo ti tie chlpy strhne sadra :D to teda neviem... Hlavne nech sa ti to dobre hoji, to bude najradsej aj ten lekar...

diusqa761
4. nov 2021

Ja som mala nalomený členok, na 5 týždňov sadra. Ja som si v tej dobe , epilovala roky nohy takže po tých 5 týždňoch žiadna hrôza iba malé chĺpky . Ale ja mám aj normálne veľmi jemné chĺpky na nohách žiadny čierny prales . Pozri, lekárom je to jedno , videli horšie veci

ivka21
4. nov 2021

Neoholene nohy budeš riešiť potom áno hygiena není bohvieco pri zlomenine ale tak doktori s tým rátajú. Ja som si tak striekala aspon deodorant, pod sadru😁Ono keď ti tu sadru dajú dole noha vyzerá hrozne. A nie len chlpy ale aj koža, nechty ale neboj časom sa to spraví. Prajem skoré uzdravenie

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz