Ahojte idem za vami po radu 😊 pred 4 týždňami som zlomila nohu ( predkolenie) na 2 miestach, hneď som musela ísť na operáciu. Po operácii som nedostala sadru. 6 týždňov nemôžem stupiť na nohu,potom by som asi mala ísť na rehabilitáciu.Ako dlho bude trvať liečba ?
@marcellka32 cvičím pravidelne každý deň 3-4 x 😊
@knihomol34 to je dobre, ja mám kosť už zrastenu zevraj dobre, len nedokážem stupit celou váhou na nohu, proste neurobím krok, a viem že ešte aj 4-5 týždnov takto budem, je to masaker..
@knihomol34 ja som si zlomila clenok v tehotenstve,skoro 4 mesiace trvalo kym som mohla normalne chodit,resp.kym som presla napr.do obchodu (10 min) bez toho aby ma nebolela noha alebo neopuchala 😏
Hneď po operácii treba začať pomaly cvičiť, pomaly....ja mám zlomený členok od februára, 7 týždňov bola sadra, som týždeň bez sadry, ešte nestúpam na nohu, ale cvičím prsty, členok pomaly každý deň, v stredu idem na prvú rehabilitáciu tak uvidím koľko rehabilitácii bude, nemala som operáciu, ale čítam že pomaly každý deň treba skúšať cvičiť aby to celé nestuhlo