Zlomená noha a PN

23. jún 2023

Prosím vás, v stredu som si zlomil nohu a šiel som na pohotovosť. Pnku mi vraj môže vystaviť spätne iba 3 dni lenže doktorka neordinuje a sestrička u tej druhej mi povedala ze mi nemôže vypísať elektronický keď ma nepozna vraj potrebuje vidieť nález ale ja sa tam nemám ako dostat žijem uplne sam bez rodiny nemám poriadne ani na taxík nemá ma kto odviezť a ich ambulancia je na vysokých schodoch a nemá so mnou ani ísť kto by ma aspoň podržal pod rukou. Moja dr mi to vždy elektronický vypísala Pnku no neviem co teraz robiť keď je akurát víkend a tie 3 dni už prejdú a dnes mam poslednú možnosť a neviem co robiť no vraj mam zavolať keď tam bude doktorka za polhodinu a uvidím co sa dohodne ale ak mi to nevypise tak neviem co budem robit.. neviete ako to funguje s tými 3 dňami?? dakujem za pomoc

luccija
23. jún 2023

Prečo Ti nepošlú nález na mail?

autor
23. jún 2023

@luccija myslis v tej pohotovosti? prepáč ak nesprávne rozumiem

pribinak
23. jún 2023

Áno, pošli správu z pohotovosti mailom tej zastupujúcej doktorke

autor
23. jún 2023

@pribinak ja som to dostal len v papierovej forme. Myslíte že sa to dá ešte nejak riešiť? nevedel som ze sa to dá vyžiadať na mail keď som tam bol :/ mam s tymto nulové skúsenosti

babulkomale
23. jún 2023

A to sme v 21.storoci 🙈 neuveritelne

pribinak
23. jún 2023

Odfot ten nález a odošli ako foto s mailom.

Ak toto nechápeš …..

alenah31
23. jún 2023

je to pravda - el. vie dať dátum max. 3 dni spätne. Ak tam nie je tvoja Dr. je tam niekto kto ju zastupuje a ten samozrejme potrebuje lek. správu (nález), aby ti vedela PN vystaviť. Stačí zaslať mailom - neviem kde je problém, stačí odfotiť mobilom a poslať ako foto mailom. Presne toto sme riešili v práci min. týždeň.

luccija
23. jún 2023

Ty to pošli mailom zle som to napísala.Neda Ti PN, keď Ťa nevidela a nevie čo vôbec máš zlomenú nohu

autor
23. jún 2023

@babulkomale ja som to sestričke navrhol a odmietla ma, ešte budem volať s doktorkou. Chcel som jej to naskenovať ale nevedel som ze to posielajú na mail aj rovno z pohotovosti. Aké ste arogantné lol. Ved to vy ste nepochopili mňa.

autor
23. jún 2023

no tak presne to som sestričke navrhol ale bola na mňa nepríjemná ze ona ma nepozná a nevie ze mam doktorke zavolat za polhodinu, u mojej to vždy pošlem mailom a vybavene

autor
23. jún 2023

@pribinak prepáč ale ty nechapes. 🙂 @luccija a ďakujem za odpovede

autor
23. jún 2023

@alenah31 ja som to chcel urobiť vždy to tak robím ale sestrička ze ona nevie tak nemám skúsenosť s inými doktormi preto som sa tu spýtal ďakujem ti za pomoc 🙂 len na tomto fóre z teba spravia blbeho keď nevedia čítať. Pekný deň všetkým.

pribinak
23. jún 2023

No ja neviem, ale toto je záležitosť ktorá sa dá vyriešiť za minútku, ja by som kvôli tomu asi tému nezakladala
Ale veľa zdravia

autor
23. jún 2023

@pribinak áno, podľa teba. Ja som v krízovej situácii a jediná sestrička s ktorou som komunikoval ma odmietla takže kým nedokazes čítať s porozumenim, bud ticho. Aj tebe veľa zdravia.

pribinak
23. jún 2023

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

alenah31
23. jún 2023

chce to trochu asertivity - slušne jej treba povedať, že so zlomenou nohou bez doprovodu a auta tam asi nedôjdeš, že je tvoja Dr. momentálne mimo tiež neovplyvníš a ona je ako zástup povinná vyriešiť jej pacientov. Nakoľko máš možnosť správu zaslať mailom tak to tak urobíš - čo je aj od korona doby úplne bežné. A ak s tým majú problém opýtaj sa ich či máš zavolať na mesto/obec, ktorá ich spravuje (pokiaľ ide o všeob. lekára) a vybaviť si to tam.

viestta
23. jún 2023

@alenah31 dozor nad lekarmi vykonava VUC, nie mesto alebo obec

alenah31
23. jún 2023

@viestta stačil mi jeden telefonát na mesto a odd. to posunulo ďalej. Náš zamestnanec dostal infarkt počas prac. doby - žil sám, nemohli sme sa (čo chápem keďže nie sme rodinný príslušníci) dopátrať k info od lekára a odmietol len na náš podnet vystaviť PN a bola závierka dochádzky) - normálne to šlo cez odd. registra obyvateľov a išlo to - oni im preposlali pritom ten istý mail so správou (tú nám dala záchranka) ako predtým ja.

sweet20
27. jún 2023

mozes mi napisat ak potrebujes pomoct aj s nahlasenim poistnej udalosti ked je to cerstve

gabci_gabca
27. jún 2023

Zástup lekárky ťa proste musí vyriešiť. Tam ako nie je podľa mňa o čom. Ono je to niekedy ale na hlavu, zvlášť ak sa pacient stane tak povediac rukojemníkom