Ahoj, je tu niekto kto mal zlomenú kosť alebo narazenu na záprstí? Ak áno tak by som rada vedela ako sa to dlho lieči, aký je postup. Prikladám ilustračné foto. Ďakujem.
@erischa1 ja, minuly tyzden som spadla, ale zlomene som nemala. Boli ma este na dotyk jedno miesto, ale da sa s tym fungovat. Mala som 2 dni na tom octanovu mast. Zlomenina okamzite velmi opucha. Moj opuch bol maly, ale v ten den ma to bolelo akoby bola zlomenina. Potrbujes zosnimkovat. Ja som to mala nizsie, ako ty, doslova v zapasti.
Takže som dnes bola na kontrole a dopadlo to tak, že doba liečenia bude 4-6 týždňov. Najlepšie je 6. Moja ruka teraz bude vyzerať takto (foto prikladám dole, vľavo to bolo pred týždňom) konečne môžem normálne fungovať a hlavne umývať si ruku 😉.
@erischa1 ja, minuly tyzden som spadla, ale zlomene som nemala. Boli ma este na dotyk jedno miesto, ale da sa s tym fungovat. Mala som 2 dni na tom octanovu mast. Zlomenina okamzite velmi opucha. Moj opuch bol maly, ale v ten den ma to bolelo akoby bola zlomenina. Potrbujes zosnimkovat. Ja som to mala nizsie, ako ty, doslova v zapasti.