Baby hned na zaciatku uvediem ze nestresujem, zajtra ide manzel k doktorke len sa chcem poradit tak prosim hejty si nechajte 🙂
Manzel v pondelok zjedol kusok sparatka (mozno 3cm nemam dobry odhad) . Vecer citil tlak v hrudi ale pripisoval to aj moznosti ze sa prejedol aj vtedy citi tlak...ja som len tak namatkovo prestudovala internet tak nemal byt problem. V utorok bol vpohode ale vcera aj dnes a stazuje sa ze citi mierny tlak ... neviem mate niekto skusenosti ? Mohol ten kusok sa niekde zapichnut ?
@smejko25 moja starsia dcera raz odkusla a zjedla kusisko umelej hmoty, manzel to videl - bolo to rafaelo obal na velke velkonocne vajce. Chybal kus asi 2x2.5 cm. Sli sme na chirugiu, kde sa lekarka zasmiala a povedala, ze vykaka... ze ak to nie je vylozene ostra, vyjde to. Ze aj sponky vyjdu, co som sa divila.... Urcite by som vsak toto konzultovala s kekarmi, kazdy pripad je iny.
Hned mal ist na pohotovost
@lenuliatko84 no lenze co som si precitala tak pokial necitit hned riadnu bolest netreba ..ze väcsinou ho stavy rozlozia alebo ak silne bolesti pretrvavaju 2 dni vtedy uz ano..no a on sa na druhy den na nic nestazoval az vcera a dnes ze zas citi tlaky 🙂 zato ide zahtra k doktorke
@smejko25 3cm nie je kúsok... To je kus! No bohužiaľ asi bez toho aby ho prehliadol lekár sa veľa nedozvieš taky kus bude aj v "trubiciach" robiť problém, aj v žalúdku kým ho kyseliny nerozložia. Avšak aj kyseliny v žalúdku nie sú všemocné a kto vie, ako to bude črevom prechádzať. 3cm špáradko ak mu vôbec prešlo krkom bez toho aby si všimol tak bolo možno menšie čo dúfam že aj bolo.