Zjedený kúsok špáratka

smejko25
23. júl 2020

Baby hned na zaciatku uvediem ze nestresujem, zajtra ide manzel k doktorke len sa chcem poradit tak prosim hejty si nechajte 🙂

Manzel v pondelok zjedol kusok sparatka (mozno 3cm nemam dobry odhad) . Vecer citil tlak v hrudi ale pripisoval to aj moznosti ze sa prejedol aj vtedy citi tlak...ja som len tak namatkovo prestudovala internet tak nemal byt problem. V utorok bol vpohode ale vcera aj dnes a stazuje sa ze citi mierny tlak ... neviem mate niekto skusenosti ? Mohol ten kusok sa niekde zapichnut ?

millky
23. júl 2020

@smejko25 3cm nie je kúsok... To je kus! No bohužiaľ asi bez toho aby ho prehliadol lekár sa veľa nedozvieš taky kus bude aj v "trubiciach" robiť problém, aj v žalúdku kým ho kyseliny nerozložia. Avšak aj kyseliny v žalúdku nie sú všemocné a kto vie, ako to bude črevom prechádzať. 3cm špáradko ak mu vôbec prešlo krkom bez toho aby si všimol tak bolo možno menšie čo dúfam že aj bolo.

smejko25
autor
23. júl 2020

@millky 🙈🙈 som si premeriala tak som prehnala mozno 1cm mal 🙈🙈 pisem ze nemam vobec odhad 🙈
Ako ano to viem ze tu nema nikto vestecku gulu ja len ci uz niekto sa stretol s takym problemom 🙂 dakujem velmi pekne ❤️

simsalabim
23. júl 2020

@smejko25 moja starsia dcera raz odkusla a zjedla kusisko umelej hmoty, manzel to videl - bolo to rafaelo obal na velke velkonocne vajce. Chybal kus asi 2x2.5 cm. Sli sme na chirugiu, kde sa lekarka zasmiala a povedala, ze vykaka... ze ak to nie je vylozene ostra, vyjde to. Ze aj sponky vyjdu, co som sa divila.... Urcite by som vsak toto konzultovala s kekarmi, kazdy pripad je iny.

lenuliatko84
23. júl 2020

Hned mal ist na pohotovost

smejko25
autor
23. júl 2020

@lenuliatko84 no lenze co som si precitala tak pokial necitit hned riadnu bolest netreba ..ze väcsinou ho stavy rozlozia alebo ak silne bolesti pretrvavaju 2 dni vtedy uz ano..no a on sa na druhy den na nic nestazoval az vcera a dnes ze zas citi tlaky 🙂 zato ide zahtra k doktorke

leema24
3. máj 2021

@smejko25 ako to dopadlo?