ahoj baby mam na vas otazku mali sme zasity jazyk po uraze na preliezkach malemu vsak vypadol steh a vyzera to ze sa mu ten jazyk otvara 2 mame ist na kontrolu mam s nim ist na pohotovost aj ked mi napisali v pripúade krvacania.Ja neviem bojim sa ze nam to znovu zasiju musel byt uspany vyplachujeme to kamilkami poradte prosim co urobit ci pockat do 2 alebo zajst na pohotovost
@libka1 tak ani ja tam nebeham ale su sviatky dnes nedela zajtra 1,9 a tak sa mi zda 3 dni cakat dajak dlho na to aby sa pozrela dr. ze sa nam to otvara
@11jannka11 skús najprv zatelefonovať na detskú pohotovosť vašu a opýtaj sa
a kedy mu to sili? nie su to stehy ktore same vypadnu a lekar vlastne len 2teho skontroluje ci vypadavaju same? aleboje je to nieco cerstve?
@amadora dakujem asi skusim sa popytat ked tak tak tam zbehneme
@kacena4 sili nam to v pondelok v noci ale oni mu vypadali a sa mi zda ze sa mu ta diera otvara ako nechcem ho zas trapit ale sa bojim aby mi na kontrole nevynadala ze som nezodpovedna je mozne ze sa to tazko hoji lebo je to jazyk a stale slinta nezavre pusinku a po kazdej strave mu to vycistim a davam mu na to kamilky vyplachujeme
@11jannka11 nie je to náhodou tak, že ústa sa hoja najrýchlejšie? aspoň mne to vždy maminka hovorila 😅
tiež si myslím, že sú to tie "vypadávajúce" stehy, ale ak sa ti to nezdá, nič nepokazíš návštevou 😉
@vefi89 nam dali stehy ktore vypadnu to viem ale mne sa zda ze sa mu ta rana nezacelila a ma tam dierku nechcem aby mal v strede jazyka dieru vsetko sa mu tam bude zachytavat toho sa bojim
@11jannka11 tak choď, za pozretie nič nedáš 😉
tak v jazyku mame dierku vraj sa mu to zraste ale dalsi tyzden len mixovana starava bez chleba a veci ci by mu mohli v pusinke kvasit co pomaha hojit a urychluje hojenie ran v ustach neviete?
ja chodim na pohotovost naozaj len ked je zle, ale v takomto pripade by som sla