Ahojte, chcela by som sa opýtať že ak ste mali už vyvrtnutý členok ako dlho ste nemohli na to stúpiť ? Mne sa to stalo sobotu večer, niečo mi tam puklo tak v nedelu ráno som išla na RTG. Doktor povedal že to je len vyron extrémne opuchnuty ale že nemysli že mám niečo natrhnuté.
Dá sa mi chodiť jedine po špičkách a keď mám preniest celu váhu na tu nohu tak ma to boli hlavne vzadu a z vonkajšej strany členka. Preto by som chcela vedieť či to je normálne?
Nohu vôbec nezaťažuj, čím viac budeš hrdinka teraz tým dlhšie bude trvať hojenie.
Tyzden by mal byt najlepsie uplne bez zataze, potom postupne zatazovat, ak zacne boliet, znova prestat a skusit o par dni
Dcéra na telesnej spadla.Boli sme na RTG,že nič. Zafačovali jej to a poslali domov. Asi 3 dní na to,jej noha menila farby sama od seba,noha ľadová,prsty fialové. Išli sme teda k dr. kde nám bolo povedané,že prečo nám nedali barle že na tu nohu nemá vôbec stúpať až po dvoch týždňoch pomaly začať používať. Mali sme bandazovat počas dňa a na noc natierať a nechať voľné. Noha stále vyložená hore ,ak ležala vyše srdca.
@veva011 ahoj, co si mala nakoniec s tou nohou? A za aky cas si mohla chodit? Dakujem
Ved je este len utorok, vyvrtnuty clenok potrebuje cas 🙄