Výron členka

pantina007
15. feb 2023

Dievcata stala sa mi neprijemna vec spadla som zo schodov a spravila si dost skaredy vyron. Chodim o barlach na nohu stupit zatial neviem.. Som na materskej a aj tehotna. Kedy ste sa najskor vedeli postavit na nohu? Je to dost obmedzujuce co sa tyka starania o dcerku, nevadilo by mi uz ze krivam ale aspon ze sa mozem trosku postavit na nohu. Nikdy sa mi to nestalo tak ze cca s akou dobou ratat 🙂 dakujem

uhnakova
15. feb 2023

Obvykle behom dvoch až troch dní odoznie to najhoršie a potom sa už dá chodiť.

uhnakova
15. feb 2023

Odporúčam natrieť členok nejakým chladivým gélom a čo najviac mať nohu vyloženú prvy deň.

pinkgirl
15. feb 2023

V prvom rade si zabezpeč niekoho k sebe domov - aby ti pomohol so starostlivosťou o dieťa počas dňa. Aj tvoja mama či muž si vedia zobrať na teba OČR na nevyhnutný čas. A po druhé kľudový režim, nohu vyložiť hore. Opuch a bolesti zvyčajne trvajú 7-10dní, záleží od rozsahu poranenia. Natieraj si nohu octanovou masťou, Ibalgin duo efekt je tiež fajn.

lilope
15. feb 2023

@pantina007 taký výron, po ktorom by som nemohla dostupovať na postihnutú nohu som nemala. Aj keď to bolo bolestivé, chodiť som mohla, rovnako ho tak mal predvedávnom muž. No ale chodiť len nevyhnutne, na opuch si dať octanovú masť a obviazať, nenamáhať. Po pár dňoch začne opuch ustupovať a úplne v poriadku bude tak cca po dvoch týždňoch. Ale zrejme je to individuálne, keďže nemôžeš chodiť, neviem kedy už budeš môcť.. hlavne to nesiľ.

roman888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz