Úraz v škole

nikaleo17
16. sep 2024

Ahojte baby,

Dnes sa nám stala taká vec, že deti na veľkej prestávke hrali stolný futbal. Môj syn držal v rukách tie palice a jedna ta guma na tom sa vytiahla a spadla na zem on medzi tým ako sa po ňu zohol a dvíhal ju ho dievča z druhej strany nabrala tou železnou stranou priamo do oka. Nevyzerá to nejako hrozne ale ani učiteľky to nijako neriešili a ani mi nikto nezavolal, že sa niečo stalo a to ma vytočilo najviac.
Ako postupovať?

Ďakujem za každú radu.

amonet
16. sep 2024

kazdy uraz oka patri na pohotovost

nikaleo17
autor
16. sep 2024

@amonet ja som vravela doma toto iste

anjelicek26
16. sep 2024

Povedal to ucitelke? Naši by to veru riešili, ale dieta sa musí ozvať, že sa niečo stalo.

sisa_s
16. sep 2024

Treba ist na ocnu pohotovost (ak zajtra pocas dna, tak bezny ocny lekar) pozriet, ci nie je roztrhnuta spojovka, poskodena rohovka...malo sa to riesit hned

nikaleo17
autor
16. sep 2024

@anjelicek26 učiteľka to videla a neurobila nič.
Zajtra ráno idem do školy a potom k lekárovi

nikaleo17
autor
16. sep 2024

@sisa_s pôjdem zajtra ráno ja som chcela ísť na pohotovosť

dzina007
16. sep 2024

ja som takto mala krvave oko k rohovke po uraze a boli sme na urgente. doba liecenia bola skoro 2 mesiace - lebo urazy oka sa nepodcenuju.

anjelicek26
16. sep 2024

Ja len viem, že môj syn tiež takto došiel zo skoly s odlomenym predným zubom prosím pekne a ja už v hlave scenáre šikany a ako sa da toto nevidiet...ale on ucitelke nepovedal vôbec nič, lebo sa hanbil, lebo to bola jeho vina (robili sprostosti na školskom dvore na hojdačke vystrcil hlavu z hojdačky a vrazil do toho železného stlpika🫣🫣).. triedna spisala zápis o úraze druhý deň,školská poistka preplatila nový zub... ucitelka to fakt videla,alebo si len myslela,že si suchá oko? Len nech máš fakty. Rieš to s kludnou hlavou, držím palce.

papena
16. sep 2024

A čo by si poriešila keby ti zavolali? Si s ním celé popoludnie doma a na pohotovosť si ho nevzala.

pribinak
16. sep 2024

Akože ak si chcela byt akčná tak si mala ísť hneď na pohotovosť a potom ísť do školy
Ty si s ním doma a nič? Veď ak by mu niečo bolo tak pointa je hneď ísť na ošetrenie a potom rieisit školu

Nerozumiem tomuto postupu

nikaleo17
autor
17. sep 2024

@papena ešte koľko krát mam napísať ze ja som ísť chcela bývam 36 km od pohotovosti a manžel vraví ze to není také hrozné

michellemary
20. sep 2024

S očami sa nežartuje...