Baby, mozno sa Vam to bude zdat uplne cudne, ale ja tak sa musim na to opytat. Dnes ma maly vytocil do krajnosti a nezvladla som to, tak som mu strelila na zadok, lenze ako som ho sla capnut, tak samozrejme, ze sa mikol a ruka mi usla trocha vyssie nad zadok. Cize som ho capla na krize. Myslite, ze som mu mohla tym ublizit. Mam na mysli, ci som nemohla nejako poranit oblicku. Samozrejme capla som ho rukou, takze neviem, ci to bolo pre dieta silno, ci nie. Udrela som ho len druhy krat v zivote a hned ma napadlo, ako ma starka strasila, ze aby som ho nikdy nebila, aby som mu oblicku neposkodila. Tak mam teraz velmi silne vycitky. Ked sa ho opytam, ci ho tam boli, povie ze ano....ale to hovori nech sa ho opytam na ktorukolkvek cast tela.
Tak to by si ho musela skôr päsťou udrieť, aby si mu "odbila" obličku.... Moja mama si tak privodila úraz obličky, keď spadla na zem, ale to bol náraz, lebo sa šmykla na ľade... myslím si, že capnutím si mu nič vážnejšie nespôsobila.
@lukihomamina - co chces pocut, asi si ho necapla len trosicku, ked uvazujes, ze moze mat poranenu oblicku a vypytujes sa ho, ci ho to boli. Nemam slov. Chod k lekarovi, sam ti povie, co si o "capani" deti mysli 🙄 A tebe odporucam antiagresivny kurz. Ked muzovi ujde ruka, musi tam nariadenim sudu, ked "vytoci" a "ujde" mame na dietati, tak je to vychova... fakt sa mi rozum zastavuje.
urcite nie, hlavne by mal krv v moci,ak by k niecomu takemu doslo 🙂
@anjelicek26 nerob z nej tyrana,vyletela jej ruka,mne sa to tiež stalo,že som udrela rukou po zadku a čo teraz? to by nás na tom antiagresívnom kurze boli tisíce.....
@lukihomamina nestresuj,rukou obličku neodbiješ
@anjelicek26 dakujeme aj za Tvoj nazor, vies ja si uvedomujem, ze samozrejme, ze napisanim diskusie na mk, sa moje obavy nevytratia....ja som asi velmi citliva matka, ale potrebovala som sa nejako uistit medzi vami mamickami, ze snad sa nic nestalo.......myslim, ze som ho silno neudrela.....svojho syna urcite nebijem....ma vysse 2 rokov a capla som ho teraz druhy krat......snazim sa viest vychovu neustalym vysvetlovanim a komunikaciou....ale kazdy sme len clovek a proste rupli mi uz nervy....urcite niesom tyranka matka ....ale proste zlakla som sa.....dakujem Ti a prajem, aby sa Tebe nikdy nestalo, ze udries svoje dieta
@janinah dakujem Ti a aj za to, ze si povedala, ze nie som tyranka.....svojho syna milujem nadovsetko ale uz sa toho dnes na mna velmi vela navalilo a tak mi rupli nervy aj ked viem, ze to nie je ospravedlnenie voci dietatu....velmi som sa vsak zlakla, ci som mu nemohla ublizit...kedze ako vravim u nas sa nebije
@lukihomamina tak ako ti pisala vacsina,neboj,klud,neublizila si mu-asi len psychicky ,oblicku si mu neznicila 😉 .Inac ja nerozumiem celkom tej reci o tyranii,takisto nie som za fyzicke tresty deti,ale ked to uz inac nejde...ako u nas fyzicke tresty nejdu,ale viem ze boli obdobia ked na zadok pristala aj ruka-ako keby rodic mlati dieta po hlave,tvari,chrbte a nedajboze palicou ci varechou,opaskom tak to by bolo ine-ale robit prednasku o vychovnej na zadok? 😅
ze antiagresivny kurz 😀 ...prepacte ale musim sa zasmiat.... ako ste pisali to by nas tam bolo tisice....ked nam nasi rodicia sem tam dali vychovnu nikto nikoho neposielal na nejake kurzy a nam sa nic nestalo...neodpadla nam ani hlava ani nic podobne...len sme si to lepsie zapamätali za co to bolo :D .....@lukihomamina...neboj nic sa mu nestalo ...tusim ta vychovna viac zaucinkovala na teba ako na neho 🙂 ...urcite bude v poriadku a tyrankou urcite nie si.....zboznujem ludi , ktori na zaklade par vied hodnotia ludi a ich spravanie ...
skus ho zajtra poklepkat v oblasti chrbta ako to robi lekar ked klepka pacienta, ci ho bolia oblicky alebo chrbat. Ak nevies ako, skus pohladat nejake videa. Podla mna sa nic nestalo, to by asi kazde druhe dieta uz chodilo bez oblicky.
Neboj sa určite si mu jednou "vychovnou" nemohla poškodiť obličku , obličky su mimochodom chranene aj tukovym obalom . To by si ho musela celou silou udrieť nejakym predmetom alebo kopnuť nohou .