Úraz kolena

lucia2610
5. máj 2021

Ahojte,syn spadol pred tyzdnom na bicykli.odnieslo si to koleno.vytahovali mu uz dva krat vypotok a nohu ma v sadre.vcera sme boli naMrku sice este nie je popis ale volala som s dr takze roztrhnute nema nic ale dobre udrety klb a este ma aj vypotok.vedeli by ste mi povedat cca aka je dlha doba liecenia?ucitelka ma uz strasi ze bude robit komisionalne skusky.dakujem

simsalabim
5. máj 2021

@lucia2610 a nemoze predsa chodit s nohou v sadre do skoly? Ja som mala uraz na lyziach v 3.triede ZS, vyklbenie, tiez vypotok, noha v sadre a chodila som normal do skoly.

vulka
5. máj 2021

@lucia2610 A nebude problém v tom, že má zanedbanú školu a preto tie komisionálky? Podľa váhy mi príde, že je už stredoškolák a tí to poniektorí riadne zanedbávajú.

lucia2610
autor
5. máj 2021

@vulka nie je siedmak a doteraz mal online vyucbu takze nema.a neviem ako sa to dlho lieci ale urcite momentalne neda s tretieho poschodia bez vytahu,peso do skoly a este v skole na druhe poschodie

simsalabim
5. máj 2021

@lucia2610 no ak sa chcete vyhnut komisonalkam, treba mu zabezpecit odvoz a pomoct. Zist a vyjst po schodoch sice pojde pomaly, ale da sa. Ja som sa smykala dole aj hore po zadku 😅 Teda doma, v skole som sla s barlami.

simca06022011
5. máj 2021

@lucia2610 nohu mal udretu, ja som to absolvovala pred 1,5r, skoro tak isto, az na to ze som sa strepala bez pomoci bicykla :D... vodu mi nevytahovali, vstrebalo sa to po par tyzdnoch, tyzden po uraze som chodila spat s ladovymi uterakmi na nohe kedze opuch som mala a modriny na celej nohe ako sa to "zlialo", striekala takym sprejom od chirurga... za dva-tri dni som skakala po dome normalne, uz dalsi tyzden som isla do prace, do 3t som bola na rehabilitaciach, kde ten zvysny opuch ako tak zmizol, chodila som normalne sama, ale ta noha bola slaba, podlamovali sa mi nohy. Koleno "bolelo" este dlho a do dnes ked si ho velmi ponamaham mi opuchne... Treba ho proste vozit a nosit do skoly. S barlami to urcite da v pohode, kazdy sme na ZS zazili tieto veci, zlomene ruky nohy su aj teraz u dcery v skole bezne... Liecenie moze trvat tyzdne, myslim ze ta najhorsia bolest a opuch boli za cca 10dni prec... urcite to nebude zo dna na den super a vyskoci a ide do skoly. Ked nie, tak bohuzial treba to riesit s ucitelkou.

janage
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kacena4
5. máj 2021

@lucia2610 dolezite je aby mal zovsetkych predmetov znamky, min. 1-2 a dohodnut sa so skolou ze ked budu pisat pisomky pride do skoly tym sa zvacsi mnozstvo znamok a nemusi absolvovat komisionalky - my sme pri uraze mali tak dohodnute so skolou

janage
5. máj 2021

Omylom som vymazala. Podstata. Komunikuj s vedením školy. Aké majú postupy. Moja zápal pľúc 2.stupeň a nikto kom.skúšky ani nespomenul. Učila sa keď jej bolo lepšie doma. Keby ich aj musela robiť bolo by mi to jedno.