Udretý pindík a bolesti pri cikaní

charllotte
17. júl 2013

Ahojte, hladala som ci uz takato tema nie je, ale nenasla som, vcera podvecer sa nam stal uraz, syn ma 6 rokov, spadol tak nestastne, ze si udrel pindika, samozrejme plakal strasne, ale po chvili sa ukludnil a bolo ok, vecer pred spanim sa nesiel ani vycikat, lebo ze sa mu neda, ale trt neda bal sa, ze ho to bude boliet, pytala som sa ho snad 20 x ci ide ci nie, nechcel, rano som ho poslala na wc ale mal take straaasne bolesti pri cikani, ze sa ani nevycikal, len par kvapiek a plakal neskutocne, vraj ho to boli, tak som ho hned pobliekla a sli sme k dokine, tam chceli aby sa vycikal do pohara, nacikal plny, ale zase sycal a triasol sa od bolesti, keby mal aj druhy tak sa vycika aj do druheho, moc mal ok, na pindika nam dala dokina, framykoin, harmancek, urologicky caj a mesocain, mam ho sledovat a ak by necikal este dnes na pohotovost alebo zajtra rano hned, ze do nemocky na cievku, ten mesocain to je umrtvujuci gel, ale jeho stipe vraj ked cika a reve neskutocne, tak mu ho ani nejdem davat, cikame ale nevycura sa uplne len po troskach, ked cika po troskach tak netreba na pohotovost ci? Chcem sa opytat, ci ste maminy mali podobny problem ako my???? Dakujem