icon

Mal by úder vedľa oka vidieť lekár?

24. dec 2023

Prosim vas nevysmejte ma, mal by to vidiet dr? Udreté o hranu stola, krvácalo to, opuchlo, očko nie je zakrvácané. Inak by som to neriešila, ale je to takto vedľa očka... Aj hovorí, že to bolí.

Mal by úder vedľa oka vidieť lekár?
egonsk
24. dec 2023

no vidim, ze mas doma vesele dietatko 🙂 Ja si myslim, ze mu s tym doktor moc uz nepomoze, rana je pekna a cista, nech si to nezmoli rukami. Ak by si velmi chcela, mozes z neho spravit na jeden den Žišku, ale myslim, ze aj bez toho to zvladne ok.

autor
24. dec 2023

@egonsk tiež sa mi zdá, že to má pekné, šiť to netreba, len tá oblasť ma znepokojila. A aj to, že to bol riadny tresk, neviem ako sa to presne stalo, išla som sa obliekať, že ideme von. Staršia mi vravela, že sa malá potkla a vrazila do stolíka.

egonsk
24. dec 2023

ja si myslim, ze je to ok. Len rataj s tym, ze zajtrajsie fotky asi uz budu s mensim monoklom, resp. zltou linkou pri oku ;)

sisa_s
24. dec 2023

Akykolvek uder na oblast oka by som dala pozriet lekarovi... Kramare nemate poblizku? Ak nie steh, tak aspon strip by som dala, nech sa to prihoji lepsie

autor
24. dec 2023

@sisa_s o hodinu budem mať až auto k dispozicii, preto sa dovtedy najskor rozhodujem či na tu pohotovosť.

luliu
24. dec 2023

@janinah je myslím očná sestra .....

sisa_s
24. dec 2023

Som ocna lekarka a je dobre pozriet to, pripadne aj ultrazvuk oka sa urobi, ci sietnica je v poriadku... rovno aj osetria ranu a strip daju..

dzescebuly
24. dec 2023
vreckovka2
24. dec 2023

Nam dr. na pohotovosti vravela, ze s pichnutim do oka a zranenim oka treba prist vzdy. Mohla sa aj do oka buchnut ako padala.

jesenzima
24. dec 2023

Dcéra má takéto isté na obočí, padla presne na roh stola.. u dr sme neboli, mala to napuchnuté a ostala jej mini jazva, ani chĺpky jej tam nerastú... Neboj, to sa zahojí a bude dobre ...

taktotedanie
24. dec 2023

Ano je to na vysetrenie este dnes!

autor
24. dec 2023

@sisa_s
@vreckovka2
@taktotedanie tak boli sme, na Kramároch sestrička na chodbe pozrela, prevrátila očami, že "to len toto?". Už som mala pripravený preslov, ale keď nás vzali dnu,
tak doktorka bola milá, vyšetrila a povedala, že stačí dezinfikovať a sledovať kvôli úderu do hlavy. Tak dúfam, že bude OK, ďakujem, som rada, že sme radšej boli ako to zanedbať.

marca12
24. dec 2023

Presne tak,radsej ist zbytocne ako si potom vycitat. Milujem tieto reci na pohotovosti. Laik nevie rozoznat,ci je to dolezite alebo nie. A je to ich praca,tak co frflu.