Chcem sa spýtať či môže byť niečo malej keď sa udrela do hlavy tesne nad obočím z naramkovov hodinkov kovovov o ten zobačik čo sa snim ptetaca čas udrela sa sama ani sme nevideli kedy schitila to do rúk a bum si po hlave má tam takú malú guľku čo terás ;(
Takých úderov este bude, pokial nezvracia, nie je malatna, tak je OK
Tiez si myslim,ze sa nic nedeje.Deti su na to "stavane"-toho este bude.....A zajtra-mozno uz o hodinu tam nebude mat ani stopu po uraze..
no vytecie mu mozog ...
prepac, ale vazne. ak si strajchla oko, tak by som sla na pohotovost.ale toto je asi nic.
inac pravopis za 4-
Možno sa to prejaví až v dospelosti na pravopise.
no neviem, neviem. Mne mobil prepisoval slová, ktoré mal uložené v databáze z iných jazykov (napr. české slová, ak som mala nastavenú českú klávesnicu), alebo dáva slová, kt. som už použila. V ktorom jazyku sa vyskytujú slová: schitila, naramkovov hodinkov kovovov, hlupich odpovedy?
Este by som chcela doplnit,ze radsej daj pozor,co das dietatu na hranie...Moze prehltnut drobne casti,ktore sa mozu z danej "hracky"oddelit.Udriet sa moze aj gumovou hrackou a bude mat chvilu fliacik.
😂😂😂😂😂😂
@avk cim sa buchla? ja som to nejako pochopila, ze naramkovymi hodinami? To ma mat akoze uraz? Zo strajchnutia o gombicek? To je taka kravina, ze to boli a pravopis to je des. To som este nepocula, zeby mobil upravoval Y - i 😀 a vseobecne sk gramatiku, ale ok
Vidím že ľudia sú stále taký istí ... nuda asi robí svoje že možno nemám dokonalí pravopis ale mám charakter aspoň narozdiel od niekoho ak sa niekto niečo pita nemá za potrebu čítať takéto blbosti ktoré "milé dámy" píšete ohľadom mojich chýb taze by som rada porodila tie dami ktoré sa vyjadrili k mojej otázke rozumné a normálne odpovedali bez zbytočných blbich komentároch že im ďakujem a tie ktoré iba ripu aby niekoho urážali tak tie nech si tr..nu
az moc riesite dievcata nikoho nezaujimaju vasu blbe prispevky o pravopise atd... toto je uz fakt chore pomaly kazda jedna tema je zosmiesnovana pomaly stale tymi istymi zakomplexovanymi znudenymi maminami ktore len hladaju co vytknut namiesto toho aby sa chytili podstaty... chodte si ego lestit doma a nie tu...ano ma pravopis aky ma... neriesim... snazila sa ziskat rady a nie kritiku... je to smutne fakt 👎 podla mna to nic nebude len ju sleduj ci nie je spava alebo sa nejak inak nechova popripade nezvracia... 😉
@zuzanka1707 ďakujem a mala je v pohode síce tam má malú hrču ale je ok ;)
@avk 😊😉
Zeny, ide o to, ze ked je to takto napisane, tak je to az nezrozumitelneeee... V kazdom jednol slove uuuplne ine i/y nez maju byt a je to pre mna osobne az necitatelne... A vyhovarat sa na mobil? To tazko...
Z malej bodky este neumrie a veru ani otras mozgu nebude mat, nema taku silu v rucickach... Tych urazov este bude... A horsich... Moj 2rocny, ked sme sa chystali von, sa rozbehol este do izbicky a dosli sme - potkol sa, zrejme spadol na auticko a plne usta krvi - roztara pera na 2miestach... Stava sa a mozes mat oci aj na stopach... Treba hlavne sledovat dieta (pockaj kolko bude buchnuti pri 4nozkovani, chodeni a pod) ci nie je ospale, ci nezvracia (moj raz zvracal po uraze, ale z toho jacania), ci reaguju zrenicky a hlavne ci su obe rovnake...
@zuzanka1707 máš pravdu. Mala som sa zamerať na problém dieťaťa a neriešiť matku, ale naozaj nezdal sa mi úder dzindzíkom nebezpečný.
@avk zaujimave ze prispevok o 21:05 co si napisala a asi 5ta veta ze damy tvrde y a uz o dva riadky nizsie zas dami tak ten mobil sa asi nevie rozhodnut ktore iy pouzije 😁 a pita sa pise pyta!Aspon si priznaj ten pravopis kurnik a nie lacnu vyhovorku to mobil....A teraz k podstate ako pisu kocky ak nezvraca neni uplakana malatna nemas co riesit to je skor velmi malo pravdepodobne ze sama by si tak ublizila....
@avk nič, to dieťa nemá takú silu, aby sa udrelo tak, aby si spôsobilo vážny úraz. Ináč som si to musela prečítať 3 krát, aby som pochopila, čím sa udrela