Ahojte udrela som si vrch hlavy o roh skrinky a teraz mám úzkosť, že mám otras mozgu. Hlava ma boli ale inak nič viac, len úzkosť mi robí iné príznaky. Mám sa obávať? Vopred ďakujem za odpoveď 🙂 (poprosím normálne odpovede, trpím hypochondriou, preto sa obavám)
@renata27322 ja som vcera narazila hlavou do dopravnej znacky ktora bola na chodniku a tabula bola velmi nizko.. hlava ma bolela asi pol dna..ale teda nenapadlo by ma mysliet na otras mozgu.. neboj urcite ti nic nie je..ako dieta si sa urcite velakrat udrela a mala si hrču a isto si nemala otras mozgu.. to by si musela tu skrinu rozbit hlavou 😁
@anninna30 ďakujem 😊😁
aj keby si mala otras mozgu tak co?? nic oddych ❤
Ja som sa pred casom tiez riadne buchla do kuchynskej dosky. Este o par hodin, ked som si umyvala hlavu, tak to na dotyk bolelo. Ale otras mozgu ma teda nenapadol. Ak nevracias, nie si citliva na svetlo a nemota sa ti hlava, nic ti nebude.
@renata27322 aj keď trpíš hypochondriou neboj sa nič ti nie je. Ľahni si, oddychuj, všetko je okey 💪
@kacena4 trpim hypochondriou takže si veľmi dávam pozor na svoje zdravie a chcem sa vyhnúť všetkým zdravotným ťažkostiam ktorým sa dá 😅
@renata27322 to by som mala za sebou každý deň aspoň 8 otrasov mozgu. Večne sa niekde šľahnem, muž si robí srandu, že na mňa domácnosť útočí, keď sa nik nediva.
Keby si mala otras mozgu, určite by si už vracala a mala problémy s koordináciou a myslím že aj videnie by si mala nejakým spôsobom postihnuté... Si ok, neboj.
@michaela789 ďakujem veľmi pekne 😊
To by ti bolo zle myslím....vracanie, nevoľnosť, závraty, mdloby.....ale ak to to nedá pokoj že ti to bije na psychiku (nič v zlom.....len proste že máš stres a strach) pohotovosť tam zistia....
.. len úzkosť mi robí iné príznaky...
Čo presne to znamená?
@janinah z úzkosti mám zavraty
Keď začneš vracať, je dôvod na obavu,že môže ísť o otras mozgu