Žienky, kým som umyla riad,môj trojročný drobec ostal pozerať rozprávku, o pár minút som ho našla so sviečkou, knot celý odtrhnutý a na ústach kúsok červeného vosku. Je prehltnutie ohoreneho knotu nebezpečné? Viem, že prskavky sú, ale či aj knot pri sviecke? Poraďte prosím
Pre istotu skontroluj či knôt nemal na konci tú hliníkovú podložku (neviem z akej sviečky a akú dlhú časť mohol spapať). Kúsok obhoreného knôtu a parafínu mu neublíži.
Chutilo mu?? 😜 Môj skoro 2r obcas papa sodokrem niekedy použije aj lyžičku 👍😁 to keď ho zabudnem odložiť a vybehnem na minútku do sprchy 😃😃
@kulumulu123 aj moja 16mesačna sa s ním natrela a potom to olizla 😂😂😂 a s takým spokojným výrazom pozerala na mňa 😅
Moja pravidelne dlabe sviecku 😅 neda sa jej v tom zabranit 😅 lebo to mame ozdoby tak len za nou chodim a utieram jej ruky od vosku co kostuje 😅 neviem preco jej take chuti 😅
@pinkgirl mal, ale to bola obrovská sviečka, čiže odstipol len ten čierny konček, ale nakoniec som ešte kus z neho našla, takže to nebolo až tak veľa chvalabohu.
Ďakujem zeny ukludnili ste ma, na nete som totiž nikde nič nenašla iba o vosku. A zľakla som sa kvôli tým prskavkam, či to nebude niečo podobné, ale asi nie.
Ďakujem krásne ❤️
ahoj, minule som videla dokument o divych skreckoch ako chodia na cintorin zrat sviecky lebo je to pre nich zdroj tuku. tak na buduce mu daj radsej kusok slaniny.😅😃
Nie neboj 🙂 vykaká…