Trojročné dieťa zjedlo knot a kúsok sviečky

2. dec 2021

Žienky, kým som umyla riad,môj trojročný drobec ostal pozerať rozprávku, o pár minút som ho našla so sviečkou, knot celý odtrhnutý a na ústach kúsok červeného vosku. Je prehltnutie ohoreneho knotu nebezpečné? Viem, že prskavky sú, ale či aj knot pri sviecke? Poraďte prosím

agacela
2. dec 2021

Nie neboj 🙂 vykaká…

pinkgirl
2. dec 2021

Pre istotu skontroluj či knôt nemal na konci tú hliníkovú podložku (neviem z akej sviečky a akú dlhú časť mohol spapať). Kúsok obhoreného knôtu a parafínu mu neublíži.

kulumulu123
2. dec 2021

Chutilo mu?? 😜 Môj skoro 2r obcas papa sodokrem niekedy použije aj lyžičku 👍😁 to keď ho zabudnem odložiť a vybehnem na minútku do sprchy 😃😃

gabikaa96
2. dec 2021

@kulumulu123 aj moja 16mesačna sa s ním natrela a potom to olizla 😂😂😂 a s takým spokojným výrazom pozerala na mňa 😅

hrasocek12
2. dec 2021

Moja pravidelne dlabe sviecku 😅 neda sa jej v tom zabranit 😅 lebo to mame ozdoby tak len za nou chodim a utieram jej ruky od vosku co kostuje 😅 neviem preco jej take chuti 😅

autor
2. dec 2021

@pinkgirl mal, ale to bola obrovská sviečka, čiže odstipol len ten čierny konček, ale nakoniec som ešte kus z neho našla, takže to nebolo až tak veľa chvalabohu.
Ďakujem zeny ukludnili ste ma, na nete som totiž nikde nič nenašla iba o vosku. A zľakla som sa kvôli tým prskavkam, či to nebude niečo podobné, ale asi nie.

Ďakujem krásne ❤️

heln
2. dec 2021

ahoj, minule som videla dokument o divych skreckoch ako chodia na cintorin zrat sviecky lebo je to pre nich zdroj tuku. tak na buduce mu daj radsej kusok slaniny.😅😃