Ahojte žienky mam na ruke malinký 1mm tisku a co som mohla som vybrala a ostala my tam ešte troska , vyjde to samo?!prosím o radu, podľa fotky male cirne malinke
Ďakujem
Samo nič nevyjde ak tam ostane moze sa stat ze sa ti to zapáli. Skus s ihlou vybrať predtým umyť ruky a ihlu vydezinfikovat
@barborapeter mala som to isté, mne keď to trošku nahnisalo, tak sa to dalo pekne vybrať. Namočila som ihlu do alpy, aj celý prst som vydezinfikovala a išlo to ľahko.
taká babská rada - čo mne vždy zabrala - miesto s trieskou namazať šmalcom - rozumej masťou - a zaviazať. kontrolovať ... ak aj nevyjde úplne, bude sa dať ľahšie vybrať ...
syn mal, dali sme prst na 10 minút do octu, ono to stiahlo kožu okolo a trieska vyšla kúsok von. potom šla vybrať pinzetou
@martul takže to nechať tak ?! Ze to byjde s tym hnysomLebo sa snažím cely deň a stále nič mam pocit ze to tlačím do vnútra
@biba_18 skúsim toto alebo slaninu tu som vždy obviazala na noc nech my nech na nohe zarastol do koze a potom bolo lepšie mozno to zaberie
@abbies ja to mam dosť rozripane bojím sa dat do octu bude to stípat
@barborapeter prosím o radu aby som zbytočne nechodila k lekarovi