Trieska v nechte

barborapeter
15. nov 2024

Ahojte žienky mam na ruke malinký 1mm tisku a co som mohla som vybrala a ostala my tam ešte troska , vyjde to samo?!prosím o radu, podľa fotky male cirne malinke
Ďakujem

barborapeter
autor
15. nov 2024

@barborapeter prosím o radu aby som zbytočne nechodila k lekarovi

stellarstar
15. nov 2024

Samo nič nevyjde ak tam ostane moze sa stat ze sa ti to zapáli. Skus s ihlou vybrať predtým umyť ruky a ihlu vydezinfikovat

martul
15. nov 2024

@barborapeter mala som to isté, mne keď to trošku nahnisalo, tak sa to dalo pekne vybrať. Namočila som ihlu do alpy, aj celý prst som vydezinfikovala a išlo to ľahko.

biba_18
15. nov 2024

taká babská rada - čo mne vždy zabrala - miesto s trieskou namazať šmalcom - rozumej masťou - a zaviazať. kontrolovať ... ak aj nevyjde úplne, bude sa dať ľahšie vybrať ...

abbies
15. nov 2024

syn mal, dali sme prst na 10 minút do octu, ono to stiahlo kožu okolo a trieska vyšla kúsok von. potom šla vybrať pinzetou

barborapeter
autor
15. nov 2024

@martul takže to nechať tak ?! Ze to byjde s tym hnysomLebo sa snažím cely deň a stále nič mam pocit ze to tlačím do vnútra

barborapeter
autor
15. nov 2024

@biba_18 skúsim toto alebo slaninu tu som vždy obviazala na noc nech my nech na nohe zarastol do koze a potom bolo lepšie mozno to zaberie

barborapeter
autor
15. nov 2024

@abbies ja to mam dosť rozripane bojím sa dat do octu bude to stípat