Dobry den vcera syn spadol o hranu stola a buchol si ucho boli sme v nemocnici povedali ze tam ma len modrinu bola taka modra fialova. A ze ak by opuchlo viac mame dnes znova ist. Zda sa mi ze opuchnute ho viac ma len trosicku oproti vcerajsku ale ta modrina cela scernala. Je cierna proste. Nevadi to ? Je to v poriadku ze zmenila takto farbu ?
heparoid na modrinu vam neporadili si kupit a natierat?
@doriiis mala som modriny a najprv boli fialove modre a potom boli zlte a tak zmizli. Nie ze na druhy boli cierne. A normalne sa pytam lebo sa bojim. Ucho je citlive
@mamina7070 nie len podavat analgetika podla potreby a prikladat studene
daj foto, mozno je len velmi tmava modra.
Ked sa ti to nepozdava zajdi opat k lekarovi. Povedz, ze sa ti to zda viac opuchnute a vyzera to hrozne, ze sa bojis, ci je vsetko ok. Predpokladam, ze tam bude iny lekar, iny nazor.
@maris5 to ano vcera som bola na fospelackom vraveli ze keby nieco dnes tak ist detske do pol 12 tam su
@majamat to zlte je paska prelepene lebo mal tam krv hore tak mu vydezinfikovali a prelepili
kedze tam nie je sval ale len chrupavka krv sa vyliala a cez kozu presvita ta "cierna" farba krvi. za mna klasicka podkozna modrina
@kacena4 dakujem 🙂
ajpodla mna modrina inak foti sa oproti oknu, nie ze mas okno za sebou, takto si akurat vytvorila na uchu tien.
Potierat Heparoidom
@jjanulienka ano potierame uz skoro zmizla
Super 🤗🤗
V živote si nemala modrinu,že nevieš ako vyzerá? Modriny vznikajú,lebo pod buchnutou časťou popraskali cievky.Spociatku je tmavá,prejde to do fialovej,modrej, zelenej,žltej až sa napokon vstrebe.
Neuškodí podávať vitamín C a na mierny opuch prikladať studené.