prosim vas neviete ta trojita tableta do mycky ma taku zltu cast modru cast a prasok naspodku syn ju prekusol a trocha sa mu dostalo do ust a po tvary to rozlicil ...
neviete mi poradit ta modra cast je co? lestidlo?
poradte
moze sa mu nieco stat ked toho vela nepozil stalo sa to niekomu?
volali sme na toxi.centrum povedali ze nebezpecna je ta zlozka peroxidu vodika .. a ze mame pockat ze ak nebude vracat a mat problemy tak dobre...
ale som chcela ci stym niekto mal skusenost a ze potom nic nebolo chcem utechu asi
ja som čitala članok kde hovorili že tablety do myčky sú ešte toxickejšie ako nejaký domestos - neviem asi by som radšej zbehla na pohotovosť ale zasa ak ti na toxi centre povedali že ok tak asi to tak bude.
a nevies mi najst ten clanok?
@jerryjanka
My sme s tym mali skusenost u kamosky..maly mi to rozhryzol a nieco vypluvol,ale predsa nieco prehltol..snayili sme sa vyvolat vracanie,ale neslo to,tak sme utekali na pohotovost..tam v noci zacal zvracat a teplotovat,urobili snimok a dali antb myslim,nejaky sirup..boli sme tam 4 ci 5dni..nieje to sranda..este ze som posluchla manzela a sme isli ja som chcela ostat s mim doma,kedze nevracal ani nic..
to už je davno len mi toto utkvelo lebo tiež mame myčku tak to davam čo najdalej
@sonicika radšej choď na pohotovosť zbytočne ako potom niečo v chvate riešiť. My sme tam skončili včera po koštovke éterického oleja. Budete pod kontrolou a keby niečo si na pravom mieste 😉
zavolala by som do http://www.ntic.sk/ presne vedia pozrieť či a do akej miery je podľa zlozenia daný prípravok pre dieťa nebezpečný a čo treba robiť
@januska4444 lebo zatial ani mojmu nic neni maximalne je v pohode, a vas kolko toho zjedol? lebo moj syn ozaj prehltol minimum skor to mal na kozi okolo ust rozbrblane ... a kozu ma tiez uplne ukazkovu..
@sonicika No neviem povedat kolko lebo odhryzol vacsi kus a trosku rozzuval,potom to hned plul vonku,ale medzitym aj prehltol..takze ja netusim kolko prehltol..ale plakal a doteraz neviem,ci zo strachu,ci ako dr povedal ze ho to moze palit z vnutra..
@sonicika pozri pribalovy letak, tam je napisane z coho to je, aj co v pripade pozitia mensieho/vacsieho mnozstva... 😉