Syn prekusol tabletu do umývačky

sonicika
16. feb 2014

prosim vas neviete ta trojita tableta do mycky ma taku zltu cast modru cast a prasok naspodku syn ju prekusol a trocha sa mu dostalo do ust a po tvary to rozlicil ...
neviete mi poradit ta modra cast je co? lestidlo?
poradte
moze sa mu nieco stat ked toho vela nepozil stalo sa to niekomu?

vevesh
16. feb 2014

@sonicika pozri pribalovy letak, tam je napisane z coho to je, aj co v pripade pozitia mensieho/vacsieho mnozstva... 😉

sonicika
autor
16. feb 2014

volali sme na toxi.centrum povedali ze nebezpecna je ta zlozka peroxidu vodika .. a ze mame pockat ze ak nebude vracat a mat problemy tak dobre...
ale som chcela ci stym niekto mal skusenost a ze potom nic nebolo chcem utechu asi

jerryjanka
16. feb 2014

ja som čitala članok kde hovorili že tablety do myčky sú ešte toxickejšie ako nejaký domestos - neviem asi by som radšej zbehla na pohotovosť ale zasa ak ti na toxi centre povedali že ok tak asi to tak bude.

sonicika
autor
16. feb 2014

a nevies mi najst ten clanok?
@jerryjanka

koniarova
16. feb 2014

@sonicika Nestresuj. Na tom toxi centre vedia, čo treba. Sleduj ho. A ak by niečo, bež na pohotovosť.

januska4444
16. feb 2014

My sme s tym mali skusenost u kamosky..maly mi to rozhryzol a nieco vypluvol,ale predsa nieco prehltol..snayili sme sa vyvolat vracanie,ale neslo to,tak sme utekali na pohotovost..tam v noci zacal zvracat a teplotovat,urobili snimok a dali antb myslim,nejaky sirup..boli sme tam 4 ci 5dni..nieje to sranda..este ze som posluchla manzela a sme isli ja som chcela ostat s mim doma,kedze nevracal ani nic..

kveta
16. feb 2014

@sonicika Nemocnica. Tablety do mycky su to najtoxickejsie v domacnosti.

jerryjanka
16. feb 2014

to už je davno len mi toto utkvelo lebo tiež mame myčku tak to davam čo najdalej

marcelatje
16. feb 2014

@sonicika radšej choď na pohotovosť zbytočne ako potom niečo v chvate riešiť. My sme tam skončili včera po koštovke éterického oleja. Budete pod kontrolou a keby niečo si na pravom mieste 😉

castanea
16. feb 2014

zavolala by som do http://www.ntic.sk/ presne vedia pozrieť či a do akej miery je podľa zlozenia daný prípravok pre dieťa nebezpečný a čo treba robiť

sonicika
autor
16. feb 2014

@januska4444 lebo zatial ani mojmu nic neni maximalne je v pohode, a vas kolko toho zjedol? lebo moj syn ozaj prehltol minimum skor to mal na kozi okolo ust rozbrblane ... a kozu ma tiez uplne ukazkovu..

januska4444
16. feb 2014

@sonicika No neviem povedat kolko lebo odhryzol vacsi kus a trosku rozzuval,potom to hned plul vonku,ale medzitym aj prehltol..takze ja netusim kolko prehltol..ale plakal a doteraz neviem,ci zo strachu,ci ako dr povedal ze ho to moze palit z vnutra..

evik13
27. dec 2015

@sonicika ahoj ako to dopadlo?