Štvorročný syn si zlomil nohu

28. aug 2021

Dobrý deň, máte nejaké skúsenosti s vašimi deťmi ktoré si v takomto veku zlomili niečo? Syn si dnes zlomil stehennú kosť, čaká ho operácia, neviem čo čakať vôbec, mám strach. Za každú vašu skusenost budem vďačná

bucko555
28. aug 2021

Skúsenosť nemám ale držím palce nech všetko dobre dopadne

autor
28. aug 2021

@bucko555 ďakujem krásne

brendaa
28. aug 2021

Drzim palce🍀 deti su veľkí bojovníci ❤️

neznamaznama
28. aug 2021

Všetky moje deti si stihli do tohto veku niečo zlomiť. Našťastie nikdy nemusela byť operácia. Vždy to zvládli super. Zo začiatku trošku stres, keďže sadra bola niečo nové a ťažké, ale zvykli si a o chvíľu fungovali ako keby sa nikdy nič nestalo. Až som ich musela upozorňovať, aby sa krotili. Dokonca aj ten, čo mal zlomenú nohu sa občas pozabudol.

Tvoj syn operácii bude mať chvíľu bolesti, určite mu dajú lieky. Neboj sa, to zvládnete.

silviaeli
28. aug 2021

Juuj to mi je veľmi ľúto , chuda..pád s bicykla??
Moj brat mal zlomenú stehennú kosť keď mal 10r..bude dobre, len bude musieť dlhsie ležať..držím palce, nech všetko dobre dopadne🙏🏻❣️

tortelinka
28. aug 2021

Môj syn mal 5 ročný zlomenú ruku, operácia, drôt v ruke... Zvládli sme to, neboj

autor
28. aug 2021

@silviaeli obyčajný pád v lese, behal, spadlo s ním a viac sa nepostavil

autor
28. aug 2021

@tortelinka ako dlho ste boli v nemocnici ak sa smiem spýtať?

autor
28. aug 2021

Som totižto v 35.týždni tehotenstva takze to zvládam nie veľmi dobre, hormóny si robia čo chcú a nič iné nerobim len plačem, akurát mi ho odviezli na operačku

dilino
28. aug 2021

😉neboj všetko dobre dopadne vyjde s toho.Deti sú bojovnici.Neboj všetko dobre dopadne veľmi držim 🙏A hlavne sa nestresuj hoci hormony robia svoje.

loginexistuje
28. aug 2021

my laket presne v takyto cas operacia droty vyberanie rehabka v skolke bol az na mikulasa operacia vyse hodky v nemocnici 24 hod po narkoze

autor
28. aug 2021

Nechce sa mi ani veriť že dnes doobedu som s ním ešte doma vystrajala a teraz leží niekde na operačke. A to ma ešte sám ukludnoval že nemám plakať a cely čas sa usmieval

tortelinka
28. aug 2021

Dva dni.... Neboj, deti sa rýchlo zotavia

autor
28. aug 2021

@tortelinka tak dufam, o mesiac aj niečo mám termín, rátala som s tým že pôjde do škôlky ale po dnešku bude doma ešte minimálne cely september

silviaeli
28. aug 2021

@tortelinka dva dni??stehenna je najhoršia zlomenina, potom bedrová kosť..

spadnutaslivka
28. aug 2021

moja si zlomila nohu, keď mala niečo málinko vyše 2 rokov, a do toho som mala polročné dieťa. a doma sme mali schody, čiže som ich oboch musela nosiť. ale zvládla to. ale teda nebola to stehenná kosť. ťažko bolo s kúpaním, ale inak ozaj bola celkom v pohode. Neboj sa, bude dobre. Len sa musíš trošku viac obrniť trpezlivosťou. Ale nosiť už asi nebudeš, keď už máš tak krátko do pôrodu. Držím palce, nech to zvládnete ♥

loginexistuje
28. aug 2021

no rataj aj cely oktober minimalne ze bude doma
@silviaeli pstaju aj skor potom volaju na kontrolu a rtg

tortelinka
28. aug 2021

@silviaeli u nás to bola ruka, ale tak po operácií veľmi nemajú čo držať v nemocnici

autor
28. aug 2021

Je mi jedno aj keby do konca roka mal byt doma, hlavne nech je v poriadku o nič iné mi teraz nejde. Vidieť to male klbko ako sa všemožne usmieva aj keď má silné bolesti. Nechápem odkiaľ berie takú silu ale ani ja s partnerom nie sme dokopy takí silní ako on.

loginexistuje
28. aug 2021

hej jasne teraz nech ho dobre zoperuju nech je vseko ok a v pondelok vas pustia drz sa nemysli negativne deti su bojovnici

autor
28. aug 2021

@loginexistuje ďakujem za podporu

silviaeli
28. aug 2021

@tortelinka moj brat ležal 3mesiace po operacii s vyloženou nohou, nemohol chodit..tiež stehena kosť 😞..no bolo to davnejsie, tak možno je to inak…Ved bodaj by už boli spolu doma v poriadku🙏🏻

mawisch
28. aug 2021

Dcera mala skaredo zlomenu ruku vo veku 4,5 roka. Davali jej tam taky dlhy drot, potom o mesiac znova vytahovat v narkoze. Ja som to velmi tazko znasala, doma som mala 2 mesacne babo. Tak tatino bol s nou v nemocnici, tusim 4 dni. Najhorsie pre nich bolo asi zostat lezat tusim 4 hodiny na pooperacnej izbe a dceru najviac trapila kanyla v ruke, vobec nie zlomenina a operacia,ale ta kanyla 🙂 zvladnete to urcite, len clovek je zufaly v takychto situaciach.

autor
28. aug 2021

@silviaeli koľko mal brat rokov?

katka2602
28. aug 2021

Som mnou ležal 3 ročný chlapček, ktorý mal zlomenú stehenú kosť, na nohe mal závažie, keďže sa to nedá zasadrovať. Nemohol sa vôbec hýbať chudáčik. A bol v nemocnici viac ako 2 týždne, keďže to závažie musí byť. Držím palce nech je všetko ok a je rýchlo doma.

mijunik
28. aug 2021

Synček bude v poriadku, neboj sa. Deťom sa veľmi rýchlo hoja rany a deti ani nie sú také ustráchané ako my dospelí. Ak bolí, tak bolí, ak nebolí, tak sú v pohode. Nerozmýšľajú, že čo ak začne bolieť. Neriešia. A pýtaš sa, kde nabral toľko sily, aby sa cez bolesť usmieval? No po prvé asi s v ňom prebudil chlap - lovec, bojovník. Ten predsa neukáže, že je zranený. 😊😊 A potom -cítil, že si potrebovala povzbudenie, tak sa o to snažil. Zase chlap - ochranca. Čo narobíš, je to v tých našich chlapoch zakódované. 😊 Držím palce a posielam pozitívnu energiu. 🌈🍀☀️

jaass
28. aug 2021

Držím palce aby operácia dopadla dobre a syn sa čo najrýchlejšie vyzdravel. Myslím na vás 🌸

oblecenie99
28. aug 2021

Mala som 16,ked mi operovali koleno a bola som v jednej izbe so 4 ročným chlapčekom a s jeho maminou. Malý mal zlomené obidve stehenne kosti, a pamätám sa, že ich mal celý čas tak zavesené. Ale musím napísať, že to zvladal perfektne, ešte aj ja som prestala hundrat kvôli môjmu kolenu. A Bolo leto, vonku začiatok augusta, horúco. Doteraz mam odložené obrázky, ktoré mi vtedy nakreslil a daroval 😊 Je to strašne keď sa niečo stane s deťmi, nech to je menšia choroba alebo úraz, zlakneme sa a bojíme sa, poznám to môj bol tiež dlhšie chorý, polku leta sme prakticky riešili len toto a striedali pobyt doma a v nemocnici, ale môžem ti napísať len to, čo aj mne všetci hovorili (a mali pravdu): sú to mini bojovníci, a rychlo sa im hoja rany a rýchlejšie sa zregenruju. Psychicky to dávajú lepšie ako my, dospeli. Neboj sa, po krátkom čase to už bude iba nepríjemná spomienka.

ivaa_
28. aug 2021

Držím palce , deti sú silné a dávajú silu aj nám🙂

autor
29. aug 2021

Dakujem všetkým 😊 on veru silný je, dlho sme boli len sami dvaja nakoľko jeho bio otec je hajzel a mali sme len jeden druhého tak asi aj skrz toho sa snažil ma utešiť aj keď sám mal čo robiť so sebou 🤍
Máme po operácii a uvidíme čo bude ďalej, snáď budeme čochvíľa doma 🤍