Skákavý prst po operácii

marececko
25. máj 2024

Zdravím v utorok ma operovali v piatok som bol na kontrolu na ďalší týždeň idem dat dole stehy doktor napísal správu že mám plné ohybny prst a ja ho ohnem asi tak do polovice pred operáciou to bolo horšie ale povedal ze sa mi to zlepší že ho úplne ohnem už o týždeň no mne sa to nezdá bol niekto po operácii a prst ohol úplne že až neskôr?

lentilka640
25. máj 2024

@marececko to je hádam jasné a logické, že to treba rozcvičiť a to chvíľku trvá…

marececko
autor
10. jún 2024

@lentilka640 ale prečo ho mam napuchnutý tak isto ako pred operáciou no uvidím idem v piatok na kontrolu

liwka01
15. jún 2024

Ahoj v akom stave si mal prst ze ti ho operovali? Ja stým idem akurát budúci týždeň k ortopedovy .som.zvedava ci treba zákrok alebo sa to dá aj liekmi nejak.3 prsty mi blbnu.

marececko
autor
20. jún 2024

@liwka01 napuchnuty asi 3 týždne nevedel som ohnut ho ortoped ani rengen nerobil objednal ma a operoval a teraz skoro mesiac po operácii ohnem nie úplne a stále napuchnuty na nervy

liwka01
20. jún 2024

@marececko no super . Mne ortoped povedal ze to nieje priamo skakavy prst lebo mi neskace vkuse. Som na neho pozerala ci to myslí vážne co povedal. Poslal ma na RTG. Dal mi lieky a o mesiac kontrola. Na druhý deň ako som bola u neho mi tak spuchli prsty ze hrôza. Som zvedavá co bude o mesiac keď sa mi stav nezmení.. aj cvičíš sním? Zatiaľ so citala na zákrok iba dobré recenzie. Tak ti držím palce aby sa ti to zahojilo.