Silný úder do hlavy

no_co_uz
21. okt 2024

Ahojte. Predvcerom som sa silno udrela do hlavy do zadnej casti (o dlazbu v kupelni). Boli ma dost hlava, bolest sa mi akoby "rozliala" mam pocit , ze ma boli vacsia cast nez vcera. Nezvracala som ani nic take, ale citim sa byt malatna, unavena. Nemam problemy ani s koordinaciou a tak. Akurat ta unava a mozno jemne horsie sa mi pozera (ale to je mozno od tej unavy), proste akoby som vcera pila alebo co. Myslite , ze je to normalne (teda bolest je normalna kedze jebto udrete). alebo zajst doistoty k lekarovi? Rozmyslam, ze pockam do rana ci sa budem citit lepsie a ak nie tak zajdem. Necitim ani opuch a nesla mi krv.

patus_2
21. okt 2024

@no_co_uz má tvojom mieste by som šla hneď na pohotovosť. Keď sa bolesť zhoršuje, cítiš sa malatna a máš problémy so zrakom, tak nemáš načo čakať.

mamutka
21. okt 2024

@no_co_uz ty si mala byt u lekára už dávno

apolka77
21. okt 2024

Určite choď hneď teraz. Švagriná 33 ročná sa necítila dobre , že pôjde zajtra k dr...a už bolo neskoro.
Možno máš" len" otras mozgu ale radšej zbytočne ako neskoro.

alickapusinka
21. okt 2024

načo čakáš už su mala ísť na vyšetrenia do nemocnice namiesto MK.Mojej kamaratke sa otec len tak trochu údrel a po týždni od úderu s už rána nedožil.

hradnapani
21. okt 2024

bolest, malatnost, unava, zhorsene videnie - dost dovodov na vyhladanie lekara, najlepsie ihned

no_co_uz
autor
21. okt 2024

Tak sedim na pohotovosti :/ snad to nic zle nebude, vystrasili ste ma tak dufam, ze bude vsetko v poriadku a je to ozaj iba udrete

nitka1157
21. okt 2024

@no_co_uz uz bud kludna.dobre ze si isla.ak nieco aj mas budes pod kontrolou a dostanes liecbu 🙂

no_co_uz
autor
21. okt 2024

@nitka1157 cakam akurat na CTcko. Drzte palce nech mam tu gebulu ozaj len udretu. Ja som inak samo o sebe panikar a vzdy vidim najhorsie scenare.
Zatial z vizualneho vysetrenia povedal, ze to mam mierne napuchnute

elanor
21. okt 2024

@no_co_uz drz sa. A nech to dobre dopadne 🙏

juliet86
21. okt 2024

myslime ma teba

andrea2323
21. okt 2024

Držím palce, dobre, že si šla!

1mina
21. okt 2024

Super že ste v nemocnici, už nato dozru aspoň držím palce

hradnapani
21. okt 2024

@no_co_uz potom daj vediet, ako si dopadla. Drzim palce

no_co_uz
autor
21. okt 2024

Tak vsetko vyzera byt v poriadku. Lekar povedal len, ze CTčko je čisté, na bolest si mam dat analgetika a pripadne studene prilozit na bozulu. Dalsia navsteva , ze nieje nutna pokial nebudem mat ziadne tazkosti. Ani otras mozgu nespominal. Tak chvalabohu , ze len tak. Ale som rada, ze som isla, a ze mozem mat klud na dusi, ze je vsetko ok. Uz len na seba zacat davat vacsi pozor :/

andrea2323
22. okt 2024

@no_co_uz tak super, môžeš byť kľudná a doma oddychovať ;)

no_co_uz
autor
22. okt 2024

No nejak som myslela, ze sa dnes budem citit ovela lepsie ale ani nie. Citim sa ako pernamentne pripita, resp. ako tie prve sekundy ked si clovek tresne hlavu a je omameny. Az dnes som si precitala spravy z nemocnice, tak je tam spomenuty nejaky "mensi subkutanny hematom" - tak chapem to ako ked sa niekto udrie a ma modrinu tak tiez je ta modrina vlastne zrazena krv. Tak snad sa takto "divne" nebudem citit dlho :/

1mina
22. okt 2024

@no_co_uz ja by som tam možno ešte zavolala aspoň , dnes bude zase iný doktor, prečítala mu výsledky zo včera a povedala ako sa cítim ....lebo nezdá sa mi to teda úplne ok 🤷

nitka1157
22. okt 2024

@no_co_uz chod k obvodakovi ukaz spravu a povedz ze sa citis este horsie

domininini
22. okt 2024

@no_co_uz neboj sa.. zrejme ked si spadla tak ti praskla zilka.. zila nie cieva.. mas nahromadenu krv a chvilku potrva kym sa z tejto ,,traumy,, dostanes.. len sa neplas a maj kludovh rezim

no_co_uz
autor
22. okt 2024

@apolka77 a svagrina mala uraz hlavy?

apolka77
22. okt 2024

@no_co_uz nie . Ja som len narážala na to, že keď sa cítiš veľmi zle treba ísť radšej aby nebolo neskoro.
Ty sa cítiš ako teraz ?

no_co_uz
autor
23. okt 2024

@apolka77 no co sa tyka miesta uderu tak ma to boli trocha menej uz, ale stale mam taky "hmlisty" mozog, ze sa citim ako v sne a stale mam mierne bolesti hlavy (nemyslim teraz miesto uderu ale hlavy vseobecne). Volala som na pohotovost dnes, tak mi povedala, ze take točky v hlave, ze to moze byt od krcnej chrbtice..ale neviem no, lebo krcna chrbtica ma neboli. Tak neviem ci to moze byt kvoli tomu aj bez bolesti kr. chrbtice. Zajtra si asi z rana zabehnem doistoty zas, aspon na taku kontrolu, lebo mna vacsina otazok na lekara napadne vzdy az po tom co zlozim telefon ...

no_co_uz
autor
23. okt 2024

@apolka77 ale viacmenej mi v telefone povedala, ze mozem prist a daju mi nejake analgetika...takze asi nic viac somnou neurobia a musim len cakat kym sa dostanem do normalu. Ja som v podstate len chcela vediet ci su take pocity po takom uraze "normalne" a proste to par dni potrva a musi prejst samo. Doteraz som taku skusenost nikdy nemala tak neviem coho sa bat a coho nie. Nechcem plasit zbytocne, ale strach mam a dost si vycitam ten uder a svoju hlupost :(

no_co_uz
autor
23. okt 2024

@apolka77 ale ukludnujem sa tym, ze to bude ok, kedze CTčko bolo ok. Ved keby nieco zavaznejsie to bolo tak by to videli na snimke nie? Tak sa ukludnujem tym, ze verim lekarom