Rozťaté ústočká. Zrastú sa ešte?

duduska25
21. apr 2014

Milé mamičky. Dnes dcérka spadla a rozťala si hornú peru tak nešťastne, že si úplne rozťala (neviem ako to nazvať), ale tú prepážku alebo premostenie, no tú blanku, čo spája hornú peru zvnútra s ďasienkom. Má to škaredo rozťaté, krvi nám natieklo, ale do pol dňa to mala odpuchnuté našťastie a papká v pohode. Myslíte si, že sa to v pohode zrastie? Keďže sa maličká celkom rýchlo upokojila tak sme k lekárovi nebežali.

brisilda
21. apr 2014

podla mna ked pekne papa a nema tam velku trhlinku tak to nemusis riesit ...ak je to ta blanka z vnutra tak nam ju napr. logopedicka chcela dat nastrihnut 😉 takze podla mna je to OK ...mladsi syn si roztal napr. spodnu peru a aj to trebalo sit ale kedze to lekar odhadol len na jeden steh tak sme to odmietli a malemu ani jazvu poriadne nevidno 😉 a to ma sestricka strasila, ze sa mu to moze zapalit a podobne ......zahojene to bolo do tyzdna

nativanativa
21. apr 2014

Určite áno, deťom sa rýchlo hoja rany, neboj o pár dní to bude mať krásne zrastené a po nehode už ani len spomienky 😉

milota164
21. apr 2014

Ahoj, no moja mala tiez takto roztatu peru nebolo to nic hrozne ale zda sa mi ze odvtedy to ma nejako cudne zrastene takze rozmyslam , ze ked pojdeme najblizssie k lekarke tak jej to ukazem. Takze neviem , ak sa Ti to nezda chodte sa ukazat.

montinka
21. apr 2014

ahoj nase deti to mali tiez a nie raz. a pri najmensej som tiez ale raz stresovala ci bezat ci nie, aj pri synovi,lebo raz mal taku dieru,ze som hned volala nasich nech dobehnu kuknut,ci treba ist na pohotovost alebo nie. ale v pohode sa to zrastlo.😉

typa
21. apr 2014

Ak nezrastie,Nevadi. Nie je to pre život podstatne.

kvojtanikova
21. apr 2014

ahoj, aj podla mna je to OK, skus to pozriet za par dni ako sa to zrastlo. Potesim ta, mozno je to aj dobre ze sa to stalo, lebo vela detom to musia nastrihavat kvoli tomu, ze im zle rastu zubky - sposobuje to medzeru medzi prednymi jednotkami a aj z logopedickeho hladiska to viac prekaza ako pomaha, takze ak je mala v pohode a neplace, mate o starost menej. Jedine keby sa jej to zapalilo alebo co tak treba ist k lekarovi, ale to sa nezvykne lebo vraj v ustach je prirodzene prostredie dezinfekcne. Drzim palce, myslim ze zajtra uz bude dcerka fit a o par dni si ani nespomenie.