Rozbitá hlava a teplota 38,4 u 5-ročného chlapca

mary39
13. máj 2020

Ahojte v pondelok poobede si moj 5 rocny syn rozbil hlavu, ma tam jeden steh. Boli sme na pohotovosti. Od vcera vecera ma kazdych 6 hodin teplotu 38,4, po podani Nurofenu klesne. Moze to suvisiet s tou rozbitou hlavickou?

jana65l
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evora
13. máj 2020

Teplotu by mal hneď v ten deň zvýšenú, keď sa mu stal úraz. Toto ma skôr nejakú virózu. Ale je možné, že telo reaguje na zranenie teplotou, to sa u detí stava. Len toto sa mi zdá príliš veľký rozostup

janinah
13. máj 2020

nesúvisí to

mary39
autor
13. máj 2020

Volala som nasej pediatricke, povedala, ze moze byt suvis, ale pre istotu mame prist zajtra rano na crp. Lebo ziadne priznaky nema ine

lenka2710
13. máj 2020

@mary39 no neviem, moja mala tiež nedávno rozbitu hlavu a to tak, že dosť, mala 6 stehov, normálne ze diera v hlave, ale teplotu nemala! Išla by som na to crp, alebo žeby nejaká infekcia?? Ak bude vyššie crp, tak nejaký zápal v tele bude isto mat

mary39
autor
13. máj 2020

@lenka2710 ano pojdeme rano na crp isto, jemu okrem tej teploty nic nie je. A to ho nutim aj vela pit. Mozno jeho telo nechce ten steh 😀. Ja som mala horucku, ked mi ruku zasivali

lenka2710
13. máj 2020

@mary39 nedávno mala malá tiež teplotu a nič jej takto navonok nebolo, aj som sa jej pýtala, či ju hrdlo neboli alebo tak a nakoniec sa mi sťažovala, že ju boli keď cika, nasadila som sirup brusnicovy a za dva dni bol pokoj! Ťažko je to niekedy zistiť 😂

mary39
autor
13. máj 2020

@lenka2710 ano to poznam. Dcera (vtedy 15 mes) mi takto mala horucky minuly rok v oktobri bez priznakov, po 4 dnoch stupli na 39 a nakoniec mala zapal oblicky 😕