Ročný syn zjedol škrupinku z vajíčka. Čo robiť?

patkokubala
4. jún 2013

Zjedol skrupinu z vajicka

igiana
4. jún 2013

Zo skrupiny sa mu nestane nic, horsie je to s bakteriami, ktore sa na nej mozu nachadzat. Par dni ho sleduj, ak by mal chorobne priznaky - teplota, hnacka, zvracanie, treba ist k lekarke a povedat o tom.

gretka2
4. jún 2013

Absolutne nic. Zjedol......vykaka. Ak mas na mysli povery typy "z toho dostane zapal slepeho creva" .....je to blbost. Absolutne nic sa mu nestane.
Alebo si tu niekto robi zase srandu? 😕

monvitka
4. jún 2013

isto umrie 😀

bambibam
4. jún 2013

nuž vrchom vošla a spodom .....je zajtra ,pozajtra ...vonku.

matula211
4. jún 2013

Môj syn raz zjedol kúsok koženého obalu z knihy...tiež asi ako ročný...a tom som zistila, až keď som to videla v hovienku🙂) nič sa mu nestane, neboj...a vajíčko určite bolo uvarené, takže ani baktérií by som sa tak nebála...a všetko je to "zdravá špina", bude mať dobrú imunitu🙂) tým nechcem povedať, že by to mal jesť pravidelne a mala by si mu do jedálnička zahŕňať také veci, ale koľko krát ešte ani nebudeš vedieť, čo všetko ti zo zeme poje...🙂)

acer11
4. jún 2013

čakajte či niečo znesie 😀

silvapokorna
29. jún 2013

Nič sa neboj, doplnil si len vápnik. 😀 Šťavy v žalúdku to rozložia alebo aspoň zničia ostré hrany. Ale nečistoty tam byť mohli, ak máš Smektu, tak mu môžeš dať na desinfekciu a sleduj ho. Verím, že to bude v poriadku. 😎

jarmila1990
2. sep 2013

nuz...doplna vapnik 😀 😝

zuzanocka
2. sep 2013

@monvitka to malo byt vtipne? 🙄

Nic sa mu nestane, zaludocne kyseliny su dost silne, aby ju zlikvidovali 😉 alebo aspon ako pise @silvapokorna, aspon sa zaokruhli..ta skrupinka 🙂

staryjano
28. jún 2014

No A ako to dopadlo S tou škrupinou? Povedz.

mamazem
15. aug 2014

Tipujem že v pohode. Naozaj dopĺňa vápnik. Pri nedostatku vápniku sa odporúča jesť vaječné škruipiny, ale podľa možnosti radšej pomleté na prášok 🙂

jgzuzfz
10. sep 2016

@zuzanocka hej bolo to vtipné 😎 😎 😎 😎

ivetka79
25. nov 2016

Máte s pomletýmivškrupinami nejaké skusenosti, čitala som že z prepeličích je to super aj pre dieta

zuzana7071
4. apr 2018

Ahojte stem sa opýtať zviedla my cerka skrupinu 2.5rokov má či sa jej voľačo stane

jgzuzfz
6. apr 2018

@zuzana7071 pravdepodobne nie

luliu
6. apr 2018

@zuzana7071 a co by sa jej akože mohlo stať. Bože ženy. Co je skrupina? Zjedla, vykaka a basta