Pricvaklo si aj vaše dieťa prsty?

nikykin
22. jún 2012

Mamicky prosim poradte, podarilo sa mi pricvaknut mojej malej prsteky medzi dvere na aute, mate s tym niekto skusenost? isli ste na rtg? malinka uz spinka, ale velmi plakala skoro hodinu s prestavkami, dala som jej nurofen, asi ked zabral, hrala sa s hrackami, hybala s prstekmi pekne, na jednom nema nechtik jaaaj boze..nech je to ok..som z toho mimo, az mi je nevolno, viem ako to boli dospeleho

liz_lemon
23. jún 2012

ja by som radsej isla k lekarovi (asi k chirurgovi), nech sa na to pozrie, ved ked chudatko nema ani necht, tak nech kukne, ci je ta rana cista, pripadne nejak jej to obviazat

katecameron
23. jún 2012

ano stalo sa to aj nam ale tak prezili co bolí to prebolí

xenicka13
23. jún 2012

syn privrel dcere do dveri mala potom asi pol roka cierny necht

luckadominika
13. apr 2014

moja si minulý týždeň privrela do šuflíka... omodrel.. a teraz vidím že nám nehet odchádza :( ešte som to nezažila neviem čo sa bude robiť.... mate skúsenosti niektorá?

babychriss
14. apr 2014

Strasi privrel dcerke do dveri od balkona, boli sme u lekara, kedze mala strasne plakala, zdalo sa mi to aj opuchnute a kusok nechta akoby zideny, ale nastie to nic nebolo. Druhy den si na to uz ani nespomenula. A syn dava od vtedy vasci pozor mam pocit.
Auu ale do dveri od auta? To si akoze isla celou silou zabuchnut a ona tam mala prsteky? 😖

lucinka2811
14. apr 2014

Auuuu ... tak uvidis jak vstane ked sa bude stazovat ze ju boli tak chodte...