Dobrý večer, môj maličký prehltol kúsok pozlátky z cukríka neviete náhodou čo sa mu môže stať? Hrozne sa bojím, úplne malá nepozornosť a je to tam....má iba rok a je z neho riaden šibal..... 🙂
Neboj sa, zajtra ho pekne vykaka 😵 Keby si videla co vsetko uz prehltol moj syn, tak ti stoja vlasy dupkom, zvyknes si, takymto veciam sa neda zabranit 🙂 Nemozes mat oci vsade 😝
u nas chutnal baliaci papier ked mal rok :( hruza... tote nase dzeci 🙂
ale tiez som nesla k lekarovi ...
sleduj kaku... ci to vyjde a na poradni to povedz.....
nič vykaká to my sme toho už toľko prehltli a ver mi dávam na neho pozor a stačí len chvíľočka a už sa len potom čudujem čo všetko nájdem v plienke 🙂
Trochu na odlahcenie: Tvoje prve babo, co? 😉 Pri prvej dcere som na nu davala pozor snad este aj ked spala. Druha sa tesi ovela vacsej slobode. Zoznam toho, co ochutnala (zjedla, neratam co som stihla vyrvat z pusinky): kamienky, papier, vlasy, chlpy, nalepka macka Pu, papierova vreckovka, hlina, plastelina a ako bonus minuly tyzden temperove farby, konkretne zlta a zelena. 😀
Neboj sa, tak ako pisali predo mnou, kym to nie je jed alebo ostry predmet, je to OK.
ano. vykakala🙂
hore voslo , dolu vyjde 😉 ..neboj, nic sa jej nestane..
ahoj. ako písali baby vyššie, moj drobec už toho tooooooooooooolko pojedol, najradšej má servítky a smeti z koberca :D ak to nie je jedovaté at oxické, a nedusí sa s tým, tak je to OK :D
moja dcera uz ochutnala cely '' jedalny listok '' takychto exotickych chutoviek 😀 a to co zbadam a stihnem vybrat z ust...to vyberem a ostatne prehltnute uz neriesim,nepanikarim...kym to nie je nic ostre, chemicke jedovate,tak to urcite prirodzenou cestou aj vyjde 🙂