moze uskodit malej mesacnej ak sa asi napila teloveho mlieka? dakujem
čo si jej to naliala do flaše miesto Nutrilonu???
Tak napila sa či ,,asi,,? každopadne opatrnost pri tak malom bábätku je na mieste.
@moni244 21 mesacne vynechalo mi cisla
@sardinka333 netusim prisla ku mne s telovym mliekom v ruke asi si ho zobrala z kupelne zo skrinky a vonala po nom
@majulino ťažko povedať...ak si si nie ista tak chod na pohotovost. To ze po nom vonala neznamena ze ho vyslovene vypila - skor ochutnala.
mne dieťa, nemalo ani rok zjedlo krém na ruky. len ho prehnalo párkrát
mne deti zjedli prášky na pranie, jar, syn jedol ohorky čo našiel na ceste, vodu pila dcéra z toal. misy aj s močom čo vycikala staršia dcéra a nespl. .... Neboj nič, ale pre prípad zavolaj na pohotovosť....
@bonaqa2013 :D to mi manžela pripomenulo malá mu raz naservírovala "kávu" a on poctivo vypil.. 😀 (samozrejme voda z WC 😀
@majulino ak ti nevypila fľašťičku a nieje tam žiadne varovanie na obale nestresovala by som 🙂 deti toho ochutnajú 😅
@majulino ak mas pochybnosti, treba volat na Narodne toxikologicke centrum, z pohotovosti by pravdepodobne volali tiez tam, tam ti presne povedia, co robit, aj ked si myslim, ze sa to tyka skor horsich chemikalii ako teloveho mlieka, napr. toho pracieho prasku by som sa uz bala
ale inak, minule jeden pan dobre povedal, ked videl nasho testovat muskatove kvety - deti toho hodne ochutnaju, kym pridu na to, ze najlepsi je rezen 😀 😀 😀
ak nevypila celu flasku urcite sa nic nestane...treba ju len pozorovat ak by si videla nejake zmeny tak na pohotovost...moja mala taku uchylku ze kym telove mlieko vstrebalo tak sa pooblizovala ako take maca a nedajboze sa len otocit uz to mala v ustach....presli sme potom na kokosovy olej tej je jedly...a nikdy sa jjej nic nestalo...
Zavolaj do narodneho toxikologickeho centra, mne tiez mala kusla do kvetu, tak dovtedy mam cislo v mobile 🙂
Moja sa raz napila detskeho olejceka,volala som na pogotovost a povedali mi ze to je ok,ze ju tak maximalne prezenie
baby dakujem zatial jej nic nieje tak dufam ze to bude ok ☹ 😨
@majulino ako sa moze mesacne dieta napit teloveho mlieka?