Pravdepodobná konzumácia olivového telového mlieka

majulino
26. sep 2015

moze uskodit malej mesacnej ak sa asi napila teloveho mlieka? dakujem

moni244
26. sep 2015

@majulino ako sa moze mesacne dieta napit teloveho mlieka?

sardinka333
26. sep 2015

čo si jej to naliala do flaše miesto Nutrilonu???
Tak napila sa či ,,asi,,? každopadne opatrnost pri tak malom bábätku je na mieste.

majulino
autor
26. sep 2015

@moni244 21 mesacne vynechalo mi cisla
@sardinka333 netusim prisla ku mne s telovym mliekom v ruke asi si ho zobrala z kupelne zo skrinky a vonala po nom

sardinka333
26. sep 2015

@majulino ťažko povedať...ak si si nie ista tak chod na pohotovost. To ze po nom vonala neznamena ze ho vyslovene vypila - skor ochutnala.

helenanovakova
26. sep 2015

mne dieťa, nemalo ani rok zjedlo krém na ruky. len ho prehnalo párkrát

bonaqa2013
26. sep 2015

mne deti zjedli prášky na pranie, jar, syn jedol ohorky čo našiel na ceste, vodu pila dcéra z toal. misy aj s močom čo vycikala staršia dcéra a nespl. .... Neboj nič, ale pre prípad zavolaj na pohotovosť....

mamjka
26. sep 2015

@bonaqa2013 :D to mi manžela pripomenulo malá mu raz naservírovala "kávu" a on poctivo vypil.. 😀 (samozrejme voda z WC 😀
@majulino ak ti nevypila fľašťičku a nieje tam žiadne varovanie na obale nestresovala by som 🙂 deti toho ochutnajú 😅

zabina27
26. sep 2015

@majulino ak mas pochybnosti, treba volat na Narodne toxikologicke centrum, z pohotovosti by pravdepodobne volali tiez tam, tam ti presne povedia, co robit, aj ked si myslim, ze sa to tyka skor horsich chemikalii ako teloveho mlieka, napr. toho pracieho prasku by som sa uz bala
ale inak, minule jeden pan dobre povedal, ked videl nasho testovat muskatove kvety - deti toho hodne ochutnaju, kym pridu na to, ze najlepsi je rezen 😀 😀 😀

sense
26. sep 2015

ak nevypila celu flasku urcite sa nic nestane...treba ju len pozorovat ak by si videla nejake zmeny tak na pohotovost...moja mala taku uchylku ze kym telove mlieko vstrebalo tak sa pooblizovala ako take maca a nedajboze sa len otocit uz to mala v ustach....presli sme potom na kokosovy olej tej je jedly...a nikdy sa jjej nic nestalo...

lela96
26. sep 2015

Zavolaj do narodneho toxikologickeho centra, mne tiez mala kusla do kvetu, tak dovtedy mam cislo v mobile 🙂

zabina27
26. sep 2015

@sense nasmu tiez chuti jeho nivea telove mliecko, obcas si tak schuti oblizuje rucicky, kym ho ponatieram 😀 😀 😀 trdlo jedno, ale krupica, puding, jogurt, to nie 😀

sense
26. sep 2015

@zabina27 tak jogurt u nas este ano ale krupica a puding nie...ale keby naservirujem telove mlieko to by si asi dala...ved ona mi aj do kokosoveho oleja prsty pcha...

bambulalala
26. sep 2015

Moja sa raz napila detskeho olejceka,volala som na pogotovost a povedali mi ze to je ok,ze ju tak maximalne prezenie

majulino
autor
26. sep 2015

baby dakujem zatial jej nic nieje tak dufam ze to bude ok ☹ 😨