Poškriabala som syna pri kojení

elena213
16. apr 2013

prosim o radu. stalo sa mi nestastie. kojila som uplakaneho syna polziacky na boku a pravu ruku som mala za jehou hlavou a podopierala som sa o nu.syn bol velmi uplakany a ked som videla ze mi strieka mlieko zahnala som sa tou rukou asi 20 cmaby som mu ukryla tvar a trafila som jeho hlavicku nechtami ruky... neviem ci som ho tou rukou i nejak nebuchla ... som strasne nemozna...neprosim lutost len o radu ci je to nebezpecne, ci som m unieco mohla urobit. Dakujem

zuuzka
16. apr 2013

@elena213 Neboj, nic sa nestalo. Ved ti nespadol, neudrel sa, je v pohode. Ak si ho aj skrabla, nic sa mu nestane. 😉

sissy27
16. apr 2013

@elena213 ak si nemierila päsťou na oko alebo nos, tak celkom určite si mu neublížila 😉 ešte počkaj, keď podrastie, tých pádov, úderov do všetkých možných aj nemožných častí tela, rozbitých kolien, hláv a podobných vecí ešte len bude 😉

zuuzka
16. apr 2013

A to sa stava, urcite nie si nemozna.

kattrin5
16. apr 2013

Nie pokial je kludny a neplacka ze by ho nieco bolelo tak je to ok. Aj ja som malu uz par krat poskriabala a minule som ju tiez buchla nechtiac o skrinu pri prenasani do postielky...myslim ze vsetky pozname taketo nehody..to neznamena ze sme zle matky...ak bude drobec uplakany a ty sa budes chciet uistit vezmi ho k dr

anjelicek26
16. apr 2013

@elena213 - jej klud, nehody sa stavaju, nebolo to umyselne a o par dni nebude nic vidno...

elena213
autor
16. apr 2013

dakujem vam. zabudla som vsak napisat ze ma len tri a pol mesiaca :((((

anjelicek26
16. apr 2013

@elena213 - malickym detom sa rychlo hoja ranky, uvidis ;)

zuuzka
16. apr 2013

@elena213 To nevadi. Nebezpecne su pady, silne udery hlavicky a telicka. Urcite si ho len skrabla, pripadne trochu buchla, to nie je taky silny naraz. Nemusis sa bat.

elena213
autor
16. apr 2013

dakujem vam velmi pekne.

ivcatko
16. apr 2013

urcite bude ok, neboj nic.

kamila992
23. nov 2023

@elena213 ja som moju neterku nechtiac poskrabala niekolkokrat ked bola este male babatko. Som velmi nesikovna a nemam dobry odhad takze som si neuvedomila ze z daneho uhla ju mozem poskrabat. Odvtedy som si pri nej nechty vzdy strihala.