Zdravim dnes pri praci som sa porezal a neviem ci to je na zasitie ci nie,teraz mi to kusok opuchlo je to bezne?
@doriiis dakujem za ukludnenie,no dnes sa to stalo som v nemecku na solarnych paneloch krvi islo celkom dost ale sme dezinfikovali dali naplast obvaz a tak,a teraz lezim na ubytovni a bojim sa co daej
@patrikvida ...som presvedcena ze budete v poriadku
@doriiis a nedostanem s toho nejaku sepsu alebo nieco?naozaj velmi sa bojim
@patrikvida ...nie.V zivote nikdy ste si neporanili prst predtym?
@doriiis nie neporanil a ja sa dost bojim chorob z komara spravim somara a je to narocne dost,strasne moc dalujem ze ste ma upokojila ❤️❤️
@patrikvida ...🤝
@doriiis ai si neviete predstavit ako mi to pomohlo a ulavilo sa mi ak mate nejaku socialnu siet tak by ste mi mohli poradit co s tym prstom po dnesku ako bude zajtr na tom
@patrikvida ..prst bude na tom lepsie ako dnes.Koza na prstoch ruk je jedno z miest,ktore sa hoji najrychlejsie na tele.Zajtra prelepit a hotovo.Ale vy by ste si mali nieco dat na nervy radsej.
@doriiis no asi ano panikariˇ strasne, a mozem s tym zajtra robit normalne?
@patrikvida ..urcite mozte.
@doriiis ale strasne sa bojim,vravite ze uz som z nebezpecenstva ako tak vonku?
Aké nebezpečenstvo preboha, čisto porezany prst.
@patrikvida vyhľadaj psychiatra, takýto cirkus kvôli porezanemu prstu fakt nie je ok
Máš podrezaný prst, nie otvorenú ranu napr v brušnej dutine ktorá masívne krváca, alebo otvorenú zlomeninu
Veľa zdravi, fyzického i mentálneho
Ja som si dnes paradne odrezala brusko na prste a nerobim z toho taku dramu ako ty 🙄
@patrikvida Kľud, veď hádam si očkovaný proti Tetanu?
vydenzifiukuj a zalep a vybavene, aj horsie som uz mala :D
@patrikvida hlavne kľud,trpís panikou,poznám to...bol si proti tetanu očkovaný,sepsu nedostaneš. Dezinfikovat a preväzovat. Iba ak by to začalo hnisat,treba ísť k Dr. Odputaj myšlienky k niečomu inému,hoci sa aj hraj hry na mobile🙈
@patrikvida nehnevaj sa ale mne to príde ze máš uskostne panicke stavy lebo mat taky strach z bežnej ranky nieje normálne vsugeruješ si otravu krvi a pod. ak máš taký strach tak choď k Dr ale neboj určite budeš vporiatku
@manzanillaa taketo to mam uz
@patrikvida no vidíš,pohodicka😁
@vulka ja len an margo toho tetanu, ze to by musel ten porezany prst strcit do konskeho hovna, aby mal sancu sa nim nakazit... S to nebol sarkazmus...
@patrikvida kriste patrik 😱 nemozes zit v takom strachu, co ta doteraz drzali v akvariu, ze sa ti nikdy nic nestalo? Moj muz si na zahrade hocikedy zareze pilkou do ruky, napichne sa, doakriabe do krvi, este si to ani raz nevydezinfikoval a ziadnu sepsu nedostal. Snad mas nejaku imunitu... Sepsa hrozi najma z vnutornych zapalov a nie z takychto mini raniek, ktore sa daju jednoducho vydezinfikovat. To hadam ze s takouto panikou robis z kazdeho prechladnutia aspon zapal pluc 🤦 bud chlap...
Toto urcite nie je na sitie.Vydezinfikovat a pevne zalepit