Porezaný prst

patrikvida
8. sep 2022

Zdravim dnes pri praci som sa porezal a neviem ci to je na zasitie ci nie,teraz mi to kusok opuchlo je to bezne?

doriiis
8. sep 2022

Toto urcite nie je na sitie.Vydezinfikovat a pevne zalepit

patrikvida
autor
8. sep 2022

@doriiis dakujem za ukludnenie,no dnes sa to stalo som v nemecku na solarnych paneloch krvi islo celkom dost ale sme dezinfikovali dali naplast obvaz a tak,a teraz lezim na ubytovni a bojim sa co daej

doriiis
8. sep 2022

@patrikvida ...som presvedcena ze budete v poriadku

patrikvida
autor
8. sep 2022

@doriiis a nedostanem s toho nejaku sepsu alebo nieco?naozaj velmi sa bojim

doriiis
8. sep 2022

@patrikvida ...nie.V zivote nikdy ste si neporanili prst predtym?

patrikvida
autor
8. sep 2022

@doriiis nie neporanil a ja sa dost bojim chorob z komara spravim somara a je to narocne dost,strasne moc dalujem ze ste ma upokojila ❤️❤️

doriiis
8. sep 2022

@patrikvida ...🤝

patrikvida
autor
8. sep 2022

@doriiis ai si neviete predstavit ako mi to pomohlo a ulavilo sa mi ak mate nejaku socialnu siet tak by ste mi mohli poradit co s tym prstom po dnesku ako bude zajtr na tom

doriiis
8. sep 2022

@patrikvida ..prst bude na tom lepsie ako dnes.Koza na prstoch ruk je jedno z miest,ktore sa hoji najrychlejsie na tele.Zajtra prelepit a hotovo.Ale vy by ste si mali nieco dat na nervy radsej.

patrikvida
autor
8. sep 2022

@doriiis no asi ano panikariˇ strasne, a mozem s tym zajtra robit normalne?

doriiis
8. sep 2022

@patrikvida ..urcite mozte.

patrikvida
autor
8. sep 2022

@doriiis ale strasne sa bojim,vravite ze uz som z nebezpecenstva ako tak vonku?

januska12323
8. sep 2022

Aké nebezpečenstvo preboha, čisto porezany prst.

pribinak
8. sep 2022

@patrikvida vyhľadaj psychiatra, takýto cirkus kvôli porezanemu prstu fakt nie je ok

Máš podrezaný prst, nie otvorenú ranu napr v brušnej dutine ktorá masívne krváca, alebo otvorenú zlomeninu

Veľa zdravi, fyzického i mentálneho

doriiis
8. sep 2022

@pribinak ...podla mna si uz robi p..u...nereagujem dalej

pribinak
8. sep 2022

@doriiis tiež si myslím

diewcatqoo
8. sep 2022

Ja som si dnes paradne odrezala brusko na prste a nerobim z toho taku dramu ako ty 🙄

vulka
8. sep 2022

@patrikvida Kľud, veď hádam si očkovaný proti Tetanu?

simca06022011
8. sep 2022

vydenzifiukuj a zalep a vybavene, aj horsie som uz mala :D

manzanillaa
8. sep 2022

@patrikvida hlavne kľud,trpís panikou,poznám to...bol si proti tetanu očkovaný,sepsu nedostaneš. Dezinfikovat a preväzovat. Iba ak by to začalo hnisat,treba ísť k Dr. Odputaj myšlienky k niečomu inému,hoci sa aj hraj hry na mobile🙈

kvietok2891
9. sep 2022

@patrikvida nehnevaj sa ale mne to príde ze máš uskostne panicke stavy lebo mat taky strach z bežnej ranky nieje normálne vsugeruješ si otravu krvi a pod. ak máš taký strach tak choď k Dr ale neboj určite budeš vporiatku

patrikvida
autor
11. sep 2022

@manzanillaa taketo to mam uz

manzanillaa
12. sep 2022

@patrikvida no vidíš,pohodicka😁

lindusss2016
30. sep 2022

@vulka ja len an margo toho tetanu, ze to by musel ten porezany prst strcit do konskeho hovna, aby mal sancu sa nim nakazit... S to nebol sarkazmus...

lindusss2016
30. sep 2022

@patrikvida kriste patrik 😱 nemozes zit v takom strachu, co ta doteraz drzali v akvariu, ze sa ti nikdy nic nestalo? Moj muz si na zahrade hocikedy zareze pilkou do ruky, napichne sa, doakriabe do krvi, este si to ani raz nevydezinfikoval a ziadnu sepsu nedostal. Snad mas nejaku imunitu... Sepsa hrozi najma z vnutornych zapalov a nie z takychto mini raniek, ktore sa daju jednoducho vydezinfikovat. To hadam ze s takouto panikou robis z kazdeho prechladnutia aspon zapal pluc 🤦 bud chlap...