Ahojte,
Pred hodinou som si porezala prst ( skôr tu "blanu" medzi palcom a ukazovákom a mám tam takú dieru v tej blane že mi je vidno mäso, myslíte že mi to budú šiť alebo len dajú gázu? A boli šitie? Ďakujem
Singulár, tvrdé Y
choď na pohotovosť, treba to ošetriť, aj dezonfikovať nech sa to rýchlo zahojí. Šitie nebolí. Držím palce
Sitie necitit, ved to znecitliveju. Ako by to sili, keby sa im tam ludia krutili 🤦♀️
@simsalabim budú mi šiť prvý raz v živote nevedela som
@danka2009 Nemas sa coho bat. Ta injekcia bude neprijemna, ale potom uz nic necitit.
Tak mám po šití , našťastie to nebolo nič hrozne ☺️ len mám teraz stres aby sa mi tie štichy neroztrhli keď sú na takom blbom mieste :D
@simsalabim
@mariaveronikag no neviem čo ste za Rambo baby...ale mne šili prst síce len 4 stehy...som si s nožom preťala ...ale vám poviem...že bolelo brutálne... žiadna injekcia nič ...čakala som bolesť ale fuuuu 😱
@maja367 tak tomuto naozaj nerozumiem. Tebe to sily BEZ umrtvenia? Toto je podla mojho nazoru proti lekarskej etike. Mne uz davnejsie nic nesili, ale naposledy som si zlomila aj vyklbila prst na nohe (bol takmer v pravom uhle) a tiez mi pred napravanim pichli injekciu.
@simsalabim no presne tak...bez akéhokoľvek umrtvenia...po prvo pichnuti ihli...mi začala ruka nenormálne skákať tak sestrička držala ..ja som len tak tak predychla...
@maja367 Pre buducnost budes vediet, ze sa treba ozvat. Neviem, ci su tu nejake lekarky, ale podla mna sa to takto nesmie robit.
@simsalabim dr že sa to neoplatí..zopár stehov.
@maja367 jaj, chúďatko, to teda nie je v poriadku bez lokálneho umŕtvenia...juj...veď aj keď zuby ošetrujú, tak dajú injekciu a nie ešte pri zašívaní.
@maja367 No tal to by som jej povedala, ze mne sa to oplati. Dr nech si sije seba bez lokalky 🤦♀️
@danka2009 dúfam, že sa ti ten cit obnoví aj skôr, 2 roky je asi maximálna doba čakania...držím palce...
@danka2009 nie, šitie nebolí. Ak to je na šitie, treba ísť čím skôr. Ale ak si si prerezal všetky vrstvy kože až k svalu, to určite choď na pohotovosť, nech ti to radšej pozrú.