Zdravim pisem sem zas ,narazil som hlavou do spatneho zrkladla zhruba pred hodinou...a strasne sa bojim ze mam otras mozgu ako to zistim alebo odhlaim,negrciam niesom zmateny ani nic len ma to kusok boli a mam mensiu hrcu....Som v nemecku a moc tu nemocnice nepoznam a sef nieje na ubytovani poradite mi ako zistim ci to je vazne?
Ak ta to boli len kusok a mas mensiu hrcu, pravdepodobne to nic nebude. Ale ak chces mat pokoj na dusi, zbehni pre istotu na pohotovost s niekym znamym, nech ti spravia rtg.
Po zhliadnuti tvojej minulej temy ti este napisem, ze ak si tu nerobis len srandu a tieto temy myslis vazne, vyhladaj niekoho, kto ti pomoze aj s dusevnym zdravim.
@diewcatqoo jaj tu skrupinku ? 🤣🤣🤣🤣
ak nevraciaš, nemáš závraty, nie si ospalý tak nemáš otras mozgu...
@patrikvida chlapce, jednu vec ti poradim. Navstiv lekara. Ale psychologa. Nakolko kazda tvoja diskusia je len o tom, ze umieras, taky a taky uraz si mal... Atď...
@patrikvida ak to špatné zrkadlo nešlo rýchlosťou 120 km/hod, nič ti nie je.
@patrikvida spätné, samozrejme
@patrikvida ak Ti nie je dobre volaj 112 alebo vyhladaj Notfall Ambulanz v nemocnici, pripadne na telefone Notfall Arzt Dienst. A neboj sa dat skontrolovat. Aj keby nemas tak poistenie, ale na si, vezmi si karticku, povedz co sa stalo a pomozu Ti. Zijem v Rakusku a zatial sa mi nestalo, ze by mistake niekde nepomohli
@diewcatqoo no ta hrca uz odpucha
@deti95060810 nemam nic z roho
@larazivago ono stalo
@majamat neviem prislo na mna taky stres a hlavne ten opuch ma vystrasil
@majamat nemam ziadne grcanie ani nic len proste ma ta hrca vystrasila velmi a potom komentare tu ze do 5dni niekto zomrel
@kiki68 praveze mne je dobre len mam strach z toho krvacania do hlavy ale vsetci mi vravia ze som v pohode,ja sa citim super velmi
@majamat dakujem krasne no este ju tm mam ale mensiu ale nemam ziadne priznaky ani nic je mi uplne fajn
@majamat a keby to je nieco vazne uz nieco mam nie?
@majamat no stale nemam nic je mi super dnes 10hod odmakanych vcera citim sa ako rybka iba hrcku mam mensiu
@majamat stale nic nemam tal hadam som fit
@majamat no trosku ma to dnes boli ale to moze byt aj z krcnej chrbtice aj s tou mam problemy
Tak oslov niekoho a chod na rengen to je jedno kde si. Ak tam pracuješ nemáš tam žiadnu kolegyňu kamarátku aby išla do nemocnice s hlavou na rontgen. To že teraz ti nič nie je neznamená že nemôžeš nič mať. Mojej kamarátky sa otec tak udrel išiel na vyšetrenie nič mu nenašli a za 5 dni od úderu zomrel na krvácanie do mozgu. Chod a nečakaj.