Ahojte, muž si dnes celkom dosť tresol po palci. Má tam podliatinu cez celý necht a dosť ho to boli, masť nezabrala a detto ani novalgin. Poznáte nejaky super trik, tip, ako pomôcť, aby sa aspoň vyspal? Ďakujem 😊
@thirstymonk no on to má pod nechtom, to asi nepôjde, či? 🙈
Pridaj foto
@lorin29 to mi nedovolí odfotiť. Ale má celý necht fialový no
je to modrina ako kazda ina, chvilu boli, potom prestane, cast podliatiny sa vstrebe, cast mu bude s nechtom odrastat. Zajtra to bude boliet menej ako dnes a postupne bolesti ustupia, len odrastat to bude dlho
Netreba nič. Pár dní a už nebude bolieť. Niečo sa vstrebe a potom vyrastie nový necht, ale to bude trvať dlhé mesiace
Kolega mal pomliazdeny prst,pod nechtom krv,v Rakusku na pohotovosti necht prevrtali jemnym vrtakom,vydezinfikovali a zaviazali.Chodil na prevezy,kazdy den.
Je tam tlak preto ho to boli . palec teda koniec palce je v tomto dosť bolestivý. Ak je celý nech modrý tak sa môže stať že mu odpadne po čase nie hneď ale neskôr. Ale ináč pomoc je jediné taká že prepichnuť a znížiť v palci tlak . Švagriná mala privrety palec šla na pohotovosť s takými bolesťami teda aspoň podľa nej . Tam jej to prepichli prvý moment že bolesť riadna ale potom úľava. Necht neskôr odpadnul a čakala určitú dobu kým narástol znova
To musíš prepichnuť cez necht praveže. Mne sa stalo niečo podobne, rozbijal som otvor na dvere do tehlovej steny a taku som si trepol po palci a akurat mesiac pred svadbou, manželka mi nastokla na fialovy prst fuj :D
Dakujem za rady, dnes je na tom uz lepsie 🙂 Stale ho to dost boli, ale je to ok. Ma to ale asi cele pomliazdene, lebo aj palec ma opuchnuty celkom dost.
Neuveriš, ale prepichnuť tenkou ihlou.