Po obarení

evkakytkova
25. dec 2016

Maminky nemate nahodou niektora s tymto skusenosti? Mala mala obarenu celu hlavicku v lete....a toto sa jej robi teraz na hlavicke vo vlaskoch a mam pocit,ze sa jej to zvacsuje...bola som s nou u koznej,dala jej na to nejake antibiotika...teraz jej ich vysadila a take obklady jej davam...alw mam pocit,ze jej to nezabera...vid foto...

vorkola
25. dec 2016

To treba poriadne vysusit, a odpadne samo, Rany vysusuje repikovy odvar, alebo kamilkov.Tieto obklady len priloz na to postihnute miesto,aspon 3x denne

eliz188
25. dec 2016

ano repík je velmi učinný ja som ho tiež používala ked som si obarila prsia velmi dobrý je aj nechtíkový olej tažko sa zháňa ale mne velmi pomohol... pre takéto prípady je dobré mať doma waterrgel je to špecialny gel na popáleniny ktorý sa nanáša hned pri uraze zabraňuje vzniku pluzgierov hned rana prestane boliet a velmi rýchlo sa zahojí.. je to dosť drahé ale pri tých výsledkoch to stojí za to..http://www.atache.cz/detail-produktu/water-jel-... tu je aj vo výbornej cene my sme zaň dali okolo 60 eur

evkakytkova
autor
25. dec 2016

Jej dakujem krasne za radu...urcite vyskusam...cez tie rany ma vlasky a mam pocit ze jej to tam kvasi...uz som aj premyslala jej vyholit vlasky..lebo ked haja jej tie rany asi nedychaju...☹

hettinka
25. dec 2016

ja by som šla jednoznačne ešte raz ku kožnej
vysušuje aj hypermangan, ale môže tam mať aj infekciu a na to treba riadne lieky a nie domácu lekáreň
a možno jej škodí aj šampón, že jej to dráždi

evkakytkova
autor
25. dec 2016

No v utorok idem urcite aj na popaleniny do ruzonova a aj ku koznej znova pre istotu...mala antibiotika na tyzden,kvoli infekcii...tricha zabrali a teraz mam pocit,ked sa vysadili,ze sa jej to rozsiruje...☹

loginexistuje
25. dec 2016

Mne to pride ako sladka chrasta nejaka kokova infekcia treba na to atb mast pri takomto rozsahu i atb v tabletach a cielene cize ster a podla citlivosti bojovali sme s tym pol roka

loginexistuje
25. dec 2016

A atb treba dobrat cele inak sa to vracia a pozor moze to ust aj ku oku a pod

eliz188
25. dec 2016

@evkakytkova no ked sa tak pozerám na tu foto aj ja som to mala takéto ked sa to začalo hojiť potierala som si to tým olejčekom musím upozorniť že on tu chrastu nevysuší práve naopak pekne postupne a bezbolestivo bude zliezať chrasta dole, preto je dobre mať ranu prelepenú to že jej tam rastú vlasky nevadí no malo by sa to omývať len čistou vodou a potom znova natrieť , može sa stat že sa jej tam chrasta urobí znova ale bude iná tenšia a ružovejšia a postupne budete vidieť ako sa tam vytvára nova koža. olejček je antibakterialny a protizápalový nebojte sa trvá to dlho kým sa to vylieči ale najhorším si už prešla v tomto štádiu by to už bolieť nemalo, ja dom mala obarené oba prsníky rany boli velké ako roztiahnutá mužská dlaň trvalo cez 4 mesiace kým som bola uplne ok... prajem skoré uzdravenie

evkakytkova
autor
25. dec 2016

Dakujem baby za radu...trocha som uz zufala,lebo sa jej ta chrasta zvacsuje... vybehnem s nou doktorke...