plesen na nohach? co na to?
v lavori si treba vymocit nohy a pridat sodu bikarbonu a jablcny ocot, plesen zmizne za kratky cas
Treba vydenzifikovat vsetku obuv, ponozky vyprat na 90, umyvat po sebe vanu dezinfekcnym pripravkom,lebo si to poprenasate v rodine navzajom , dezinfikovat najlepsie betadine kazdy jeden madziprstovy priestor a po natreti treba kazdy jeden prst obviazat obvazom, aby sa navzajom nedotykali a dychali, a nechat cez noc tak, opakovat kazdy vecer, a navstivit koznu lekarku, a nenavstevovat kupaliska ....
Mne pomáha fungicidín masť. Je v nej síce "vývojovo starší" účinný nystatín, ale mne zaberá lepšie ako tie novšie azolové veci. Aj keď nemám žiadnu pleseň a mám ísť na kúpalisko, tak si natriem medzi prstami na nohách Fungicidín aj preventívne. Je s lanolínom, takže sa nevymýva do vody a pleseň som si z kupka zatiaľ nikdy nedoniesla. Zvyčajne je to skôr o tých dňoch, kedy musím byť celý deň v jedných topánkach :( a ak je mokro, je to zas "v kýbli".
Forever living.. Najlepšie prírodné produkty
!! po 3 rokoch vylieceny !!
Nezviknem prispievat na fora, ale teraz musim, snad niekomu pomozem.
Skusal som vsetko:
maste -canesten, canespor, lamisil, chvostikovi krem, adt... na kila!
kupel na nohy- ocot, soda bikarbona atd...
agresivne riesenia: savo, maste s aliexpressu
pil a jedol som- zeleny jacmen, aloe vera, lieky na imunitu
pravidelne navstevy lekara
Stale sa to len zhorsovalo!
Nakoniec mi vzali krv a testovali na intoleranciu lepku (gluten)
Samozrejme zistena alergia na lepok.
Po tyzdni bezlepkovej diety 70% skvrn zmizlo ( plesen, exzem), po 2 mesiacoch takmer vsetko, cca 15% ostalo a pomali sa straca.
Snad tato info pomôže, lebo mam precitane asi vsetky fora a nik to tam nespomenul
Co tak návšteva kožnej?