Ahojte, dcérka 10m. Spadla pár mojou hlúposťou z postele. Proste sekunda.. o pár hodín sme išli na pohotovosť a vracala tam, čakali sme tam dokopy hodinu a pol a bola unavená lebo už dávno mala spať... rtg mala v poriadku, myslite že to mohlo byť z toho čakania že bola, hladná, unavená ? Mate podobnú skúsenosť? Máme ju pozorovať a každé 2 hodiny budiť..
Vracanie bude asi skôr z pádu, než z hladu…prípadne sa možno sama vystrašila a zľakla…
Pri bábätkách je toto žiaľ veľmi časté, niekedy sa tomu nedá vyhnúť, nevyčítaj si to 🙏
Držím palce, nech je všetko fajn, ale hádam ak dopadol rtg dobre, tak aj bude 🙏
Myslim ze toto si zazije vela mamiciek. Napriek tomu sme vsetci tu zdravi. Aj moja mamina mi hovorila ze som jej ako babatko spadla zo stola, to bola sekunda. Mne moj syn spadol v 6 mesiacoch z postele.
Stava sa. Pokial je v poriadku, boli ste na pohotovosti, nevidim dovod na obavy.
Každému padlo dieťa z postele. U nás sa tiež stalo, zaspala som pri kojení z únavy, malý sa posadil a prevalil dozadu a bolo. Stane sa to. Drž sa, hlavne ju pozoruj, dobre bude.
Ahoj, mne mala padla raz z postele, raz z gauca a ked mala rok tak preliezla z postielky a preletela cez okraj rovno na podlahu.
Nic jej nebolo (chvala bohu) vycitam si to do dnes, ale stava sa to
Prva mi nespadla ani raz, tato aj za nu, takze ziadne opustaky, ke ok a este sa napada
Iba 48 hod sledovat ( tak povedali nam vtedy), tiez sekunda a bum bol na zemi
Ahoj,v prvom rade si to nevyčítaj, naozaj sa nám to asi väčšine stalo pri deťoch.mne teda pri oboch.
Sledujte si ju, 24hod ,bude v poriadku, nemaj strach.
Vracala asi z toho úderu, možno slabší otras mozgu.hlavne že RTG dopadol dobre.tfuj tfuj