Padlo aj vám 6 mesačné bábätko?

opatova
25. apr 2012

maly mi spadol z postele na plavacku nechapem ani ako sa mu to podarilo su od vtedy asi 2 hodiny spinkal tak ako vzdy pol hodinu skusala som aj zrenicky stiahli sa obe naraz vyzera byt v pohode hra sa ale zaskocilo ma ked padol zacal strasne plakat zabehlo mu a vygrcol trosku mliecka co pred tym chvilu zjedol som do 7 sama doma co mam robit mam ho dalej sledovat a ist potom na pohotovost ale uvidim neviem som taka vystrasena:(

beausa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melisaaa
25. apr 2012

ak si udrel hlavičku tak chod určite na pohotovosť

ani3012
25. apr 2012

nikto po nete ani po telefóne si nevezme na zodpovednosť,ak sa niečo tvojmu malému stane.. odporúčam skočiť tam-pravdepodobne si ho nechajú na pozorovanie keďže aj vygrckal ,radšej ísť a byť poslaní domov ako keby si tam mala letieť v noci,že cez deň spadol.... to oni nemajú radi

koralinka
25. apr 2012

ja by som tiež určite šla, kamoškin malý tiež spadol aj z postele aj zo stoličky jedálenskej chvalabohu je živý zdravy ale dávam sakramentský pozor

littledevil
25. apr 2012

Maly mi tiez spadol z postele na plavajucu, bolo to sice len nejakych 40cm od zeme, ale utekala som s nim hned na pohotovost, nastastie bolo vsetko ok a to len trochu plakal, ked spadol. Tvoj syncek, ked aj grckal, tak na tvojom mieste by som hned utekala, to je prve, co sa ma pytali. Drzim palce, nech je vsetko v poriadku.