maly mi spadol z postele na plavacku nechapem ani ako sa mu to podarilo su od vtedy asi 2 hodiny spinkal tak ako vzdy pol hodinu skusala som aj zrenicky stiahli sa obe naraz vyzera byt v pohode hra sa ale zaskocilo ma ked padol zacal strasne plakat zabehlo mu a vygrcol trosku mliecka co pred tym chvilu zjedol som do 7 sama doma co mam robit mam ho dalej sledovat a ist potom na pohotovost ale uvidim neviem som taka vystrasena:(
ak si udrel hlavičku tak chod určite na pohotovosť
nikto po nete ani po telefóne si nevezme na zodpovednosť,ak sa niečo tvojmu malému stane.. odporúčam skočiť tam-pravdepodobne si ho nechajú na pozorovanie keďže aj vygrckal ,radšej ísť a byť poslaní domov ako keby si tam mala letieť v noci,že cez deň spadol.... to oni nemajú radi
ja by som tiež určite šla, kamoškin malý tiež spadol aj z postele aj zo stoličky jedálenskej chvalabohu je živý zdravy ale dávam sakramentský pozor
Maly mi tiez spadol z postele na plavajucu, bolo to sice len nejakych 40cm od zeme, ale utekala som s nim hned na pohotovost, nastastie bolo vsetko ok a to len trochu plakal, ked spadol. Tvoj syncek, ked aj grckal, tak na tvojom mieste by som hned utekala, to je prve, co sa ma pytali. Drzim palce, nech je vsetko v poriadku.