Pád zo schodov

21. júl 2022

Ahojte maminky dcérka , 4,roky mi pred troma hodinami spadla zo schodov cca zo 7 schodu nik sme.pad nevideli a dcérka to nevie opísať ako spadla našli sme ju plakať a držať sa za hlavku z boku..plakala cca 20 sekúnd potom to prestalo a o 2 minúty že už hlávka neboli..je rovnaká ako predtým hra sa behá .ja neviem mám sa báť niečoho?..ešte nám takto nikdy predtým nespadla a veľmi som sa zľakla..

060106
21. júl 2022

Nemusí jej byt nic ale mozno by bolo aj dobre behnut na pohotovosť priestoru

mogaa
21. júl 2022

ja by som len sledovala, ak nebola spavá, malátna, nevracala - tak by mala byť ok

mima172
21. júl 2022

Osobne si myslím, že 7 schodov je veľa. Máme na chodbe 8 schodov a keby z toho niekto spadne, tak okamžite letíme na pohotovosť. Neviem, no ja by som pre istotu šla dat dieťa skontrolovať pred nočným spánkom.

deti95060810
21. júl 2022

tiež nám dcéra cca 3 r. padla z 8 schodu doma ... my sme to videli, zostali sme v šoku... dcéra sa poudierala, ale iné problémy nemala.... doporučujem sledovať...

babydesire
21. júl 2022

Ak nema viditdlne zranenie,iba ju den sledovat.. inak neboj,bude ok, syn v 2rokoch spadol na dva schodky,lenze vykachlickovane samozrejme trzna rana, na 4stehy..bola som v 4mesiaci tehu s dcerkou..ma jazvu nad nosom..

thoughtfulweirdo
21. júl 2022

Moja v 3 rokoch spadla z cca 7-8 schodov, trochu poplakala, potom bola ok. Ja by som len sledovala, prípadne zavolala na pohotovosť, aby ti vysvetlili, čo všetko máš sledovať.

mijunik
21. júl 2022

Osobne by som úder do hlavy pádom zo schodov nepodcenila. Išla by som na pohotovosť.

melanta
22. júl 2022

7 schodov je dosť. Vnútorné zranenia nevidno a často vôbec nebolia. A že iným deťom nič nebolo, to mňa osobne by nezaujímalo. Išla by som na pohotovosť okamžite. Ako sa hovorí, radšej 100 krát zbytočne ako...

halci
22. júl 2022

Doteraz mam v zivej pamati, ked som mala asi 6, spadla som na chate asi z 12 schodov, doslova som sa skotulala po nich. Na hlave hrca navrela, nasi mi ju chladili a tlacili. Vtedy sa s tym nikto nezaoberal, kdeze pohotovost. Dnes by som ale urcite na pohotovost sla, keby sa jednalo o moje dieta. Moji rodicia mali stastie, ze sa mi nic nestalo.

anjeleukalyptusu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz