Pád z gauča

30. jan 2024

Ahojte, kľudne si ponadávajte na mňa, ale padla mi 5 mesačná dcéra z gauča na podlahu. Bola to len chvíľka čo som jej rýchlo išla po mlieko, hneď ako začala plakať som rýchlo pribehla. Bola na brušku a prestala plakať hneď ako som ju zdvihla. Potom už viac neplakala. Normálne sa smeje, hrá, blabotá, už aj papala. Svietila som jej aj baterkou do očiek a zreničky reagovali normálne. Nezdá sa, že by jej niečo bolo. Hrozne som sa zľakla, doslova panika, už som si kvôli tomu aj poplakala. Doktorka nerobí, mám ísť s ňou na pohotovosť?

domka222
30. jan 2024

Ak je dieťa v pohode,ukľudni sa aj ty. Stačí ju sledovať, nemusíš nikam chodiť

patka06
30. jan 2024

Upokoj sa, takých pádov ešte bude.
Ak normálne reaguje, pohotovosť netreba.

manikova120
30. jan 2024

Nestresuj. Skoro kazde dieta spadne. Z gauca z postele.... Sleduj ju a pokial sa sprava normalne ako vzdy tak je ok. Ak by bola viac spava malatna placliva tak smer pohotovost.
Ak ti to pomoze odventilovat stres poplac si ale nestresuj zbytocne😊

majka176
30. jan 2024

Len kľud, ešte veľa krát spadne, ako každé dieťa. Moja dcéra bola veľmi pohyblivá a viac krát mi spadla z postele tiež v takom veku, nič jej nebolo. Proste občas sa to stane, aj keď človek dáva neviem aký pozor, dieťa vždy využije akurát ten zlomok sekundy našej nepozornosti🙂.
Len ju treba odsledovať, či je ok, pokiaľ jedla a má dobrú náladu, mala by byť v poriadku.

zuzinka888
30. jan 2024

Klud, myslim,ze pani priroda pocitala s tym, ze deti budu padat,pri pretacani, pri sedeni, stvornozkovani,chodeni behani....a hlavucka dietetka s tym rata. Takze nestresuj, nabuduce uz ani sejundu bez dizoru alebo ju nechavat na zemi- uz nema kde spadnut.

zorkahorka
30. jan 2024

Snad sa tu naozaj nenajde truba, co ta sprdne. Mne spadli z gauca obaja synovia
Nikam nechoď, babo je podla opisu uplne ok

hanaxxx
30. jan 2024

Nie, kazde dieta nespadne z gauca alebo z postele, ale ked vravis, ze reaguje normalne, tak by mu nic nemalo byt, budes ho pozorovat a uvidis.

januska12323
30. jan 2024

Nikto ťa nesprdne, aspoň si sa poučila, že deti treba nechať na zemi alebo v nejakej uzatvorenej postieľke aby sa toto nestalo.

dzescebuly
30. jan 2024

Aj keď odskočis len "na sekundu" daj dieťa VŽDY na zem na podložku alebo deku,ja som tak robila vždy,mám 3 deti a ani jedno mi nespadlo z gauča alebo postele. Také veci sa stávajú ale už budeš vedieť ako im predísť ☺️

kitycat
30. jan 2024

Co je toto za trpitelsky prispevok?

No a ked neordinuje vasa pediatricka tak ma istotne zastup a netreba na pohotovost chodit

pettom19
30. jan 2024

Ako uz bolo spominane, len ju sleduj, ale podla mna jej nic nie je. Mne tiez spadlo dieta z gauca ci z postele, vzdy som ho len sledovala. Tych padov este bude, ked zacne chodit 🙂.

fiafia
30. jan 2024

No moje dieťa nikdy nepadlo z gauča, postele, prebaľovaku ale zato mi padla keď som pri nej sedela, stala a nestihla som ju zachytiť. Také veci sa stávajú a takých pádov ešte bude. Nabudúce však,dieťa Dat do postieľky pripadne na zem na podlozku. Hlavu hore, pokiaľ je dieťatko ako obvykle nič sa mu nestalo.

miriamasmejo
30. jan 2024

Ahoj, my sme boli so synom nejedenkrát od jeho 1. roka do 6. rokov na pohotovosti kvôli pádom, keďže je odmalička dosť živý. Ale Chvála Bohu mu nič nebolo, vždy to skončilo tak, že sledujte si ho prvých 24 hodín, ak by zostal malátnejší, ospalejší, alebo by mu bolo zle, zvracal by, hneď sa vráťte nazad na pohotovosť 🙂

dorothee
30. jan 2024

Ja snad nepoznam maminu ktorej dieta nespadlo 🤷🏻‍♀️ Treba davat len pozor na nejaku zmenu spravania,vracanie,spavost atd..Ved to asi poznas co treba sledovat,inak sa tiez priklanam k nazoru,ze je ok 🙂

petronellla87
30. jan 2024

Matky sa vraj delia na dve skupiny - tie ktorým dieťa uz spadlo, a tie ktorým ešte len spadne 😁 neboj, ja som tiež bola vyplasena ked mi spadla prvýkrát, časom si na to zvykneš, bude horšie 😂

ariannazara
30. jan 2024

Komu nikdy nespadlo dieta???Ruka hore 🖐😂😂😂😂