Ahojte, prosím vás je tu niekto komu vypadlo dieťa z postieľky? išli ste k lekárovi? asi pred hodinou mi malá vypadla z detskej postieľky má 1 rok , matrac má úplne dole neviem ako sa jej to podarilo, ja som jej v kuchyni robila mlieko a zrazu som počula iba krik rýchlo som bežala a našla som ju vonku pri postieľke, pravdebodobne spadla na čielko na "štyri" lebo má modrinku a takú menšiu hrčku na čele ako začínajú rásť vlásky.inak je ok celú som ju prezrela,pekne papala , chodí , hrá sa , smeje. len neviem či aj tak nemám navštíviť lekára.ďakujem.
ahoj,to sa stalo aj nám a nie raz,sleduj ju,pokial nie je nemotorná a nevracia,tak by jej nemalo byť nič...mne sa malý vyštveral na parapetu a spadol,počula som len ranu a dieťa s plačom pod oknom ☹ tiežb mi nebolo všetko jedno,ale vdaka Bohu,bol v poriadku....ale ak máš velké obavy,zavolaj detskej doktorke,aby si sa upokojila.
ja by som pre istotu isla, nikdy nevies co sa moze stat a predsa je to male babo tak neriskuj. stavaju sa rozne pripady a radsej stokrat zbytocne ako raz neskoro. Nic tym nestratis a hlavne ty budes spokojna. 😉 Drzim prsteky aby vsetko bolo v poriadku 🙂
Ako ja by som malu zase nestresovala navštevami po lekaroch, vyzera ze je v pohode, inak mne maly takto minuly tyzden preliezol a vypadol z vane, normalne sa hrali spolu so staršim bratom, som im išla zobrat pyzamka a zrazu bum a rev, presne som ho našla na štyroch, na hlave hrču, ale inak bol v pohode, akurat sa strašne zlakol 😝 Cize ja by som zbytočne po lekaroch nechodila, naš uz chodi, a pada v jednom kuse, to by som nič ine okrem chodenia po lekaroch nerobila
nas ked mal asi 6 mes. tiez spadol, volali sme znamemu doktorovi a ten nas ukludnil, ze pokial nevracia a je pri vedomi netreba nikam chodit. ze mala deti maju hlavicky ako pinpongove lopticky, ze sa nic nestane, kosti su makke. ze jemu dcera tiez popadala 🙂 aj tak sme na druhy den isli do poradne a tam mu to doktorka pozrela, poslala nas na chirurgiu ci kam a bolo vsetko ok. akurat mal dobru hrcu
ja by som isla k lekarovi, budes spokojnejsia 🙂
Aj mne malá takto vyletela mala 6 mesiacov presne nevyčítaj si to deti sú špekulanti jednoducho pokiaľ ti nezvracia, neni malátna, spavá neni treba stresovať a báť sa.....my sme leteli na urgent nechali nás na pozorovaní 48 hod a najzabitejšie bolo to , že monitor, na ktorom malá bola zapojená nefungoval a keď som sa na to pýtala, že načo potom tam je napojená tak odpoveď sestričky " že šak hádam by to pípalo keby niečo" ako stačilo mi nemusíš sa takto zbytočne stresovať pokiaľ by mala nejaký otras zvracala by ti neboj 🙂
sleduj dnes zreničky ,ak sú rovnaké nič sa nedeje,nebola v bezvedomí ,nevracala,nie je malátna,tak je to v poho,neboj ešte 😉 toľkokrát padne...
zbytocne nechod, poslu Ta na neurologiu ci niekde inde...aspon tak som pocula od nasej lekarky, ze je povinna poslat dalej na vysetrenia. Postielka je nizka, ona je dost uz velka a kosti maju deti fakt pruzne... pokial nebude ako pisu baby malatna, ci zvracat, zbytocne sa stresovat...ale aj tak asi budes cely den nekludna 🙂 ...moj mi spadol z postele 2 dni za sebou, ked sa zrazu pretacal okolo 7m, cely den vyklepana, ale nic mu nebolo, len som ho sledovala.
Ja by som tiez sla. Lebo stal sa uz aj pripad ze matka nesla a ked dala dieta na poobedny spanok uz ho Bohuzial nezobudila...je moc malicka a nikdy nevies. A neviem co su toto za trapne rady ze nechod poslu ta na naurologiu..no aj keby ma na koniec sveta poslali tak moje dieta mi za to stoji.