Pád štvorročného syna z bicykla

vladkabalazova
22. jún 2021

Dobrý večer dnes podvečer spadol môj4rocny synček z bicykla nevidela som ako spadol lebo som šla dovnútra po vlhčené obrúsky... Ma osgretu bradu oko nos a narazene dve zúbky hneď som mu dala studený obklad a uložila som ho do postele aby oddychová lezal hodinku potom sa hral ale potom sa začal sťažovať na bruško aj pred chvíľkou vstal a povedal ze ho boli bruško. Môže to byť z toho pádu? Za rady vopred ďakujem... Zajtra sa chistam k doktorke pre istotu a dnes aj ponocujem len mam strach a obavy tak preto tu píšem

mamutka
22. jún 2021

@vladkabalazova prilbu predpokladám mal, takže to by malo byt OK a stihol sa v strese navecerat? Môže ho bolieť aj od hladu, ale nevie to dobre pomenovať. Držím palce, nech je pokojná noc

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@mamutka po prvý raz prilbu nemal pretože ju niekde po pustil a musíme kúpiť novu hral sa z kamarátkou išli sa previesť na bicikel on bez prilby a povedala som mu aby nešiel ďaleko nech ho mam na oči a išla som po tie obrúsky a on isike ďalej ako som mu kázala a padol no neviem ako a nechcel vôbec papat koli tým narazenym zubkom len po tom páde moc plakal potom bol ospali ale nespal len lezal potom sa hral a o také dve hodiny otcovi vravel ze ho boli bruško a pred chvíľkou vstal a tiež sa sťažoval na bruško a trochu plakal tak sa bojím dosť

leuska15leuska15
22. jún 2021

@vladkabalazova nechcem ta stresovať ale asi najhoršie okrem hlavy môže byť natrhnuta slezina. V nasej škole jeden chalan tak zomrel. Buchol sa o roh lavice do brucha, nič mu nebolo, slezina sa mu natrhla a mal vnútorné krvácanie až zomrel. Rodičia sa potom súdili s učiteľkou

nikpa
22. jún 2021

@vladkabalazova keďže si nevidela pád tak teoreticky mohol sa udrieť aj na bruško alebo hrudník, deti niekedy nevedia povedať alebo nevedia správne pomenovať. A keď nemal prilbu tak ja by som pri páde kde má viditeľne poranenú tvár alebo hlavu už bola na rontgene...

mamutka
22. jún 2021

Neviem ako ďaleko mate pohotovost, nezávidím, bála by som sa a asi by som trvala na ceste na vyšetrenie. Radšej taka noc, ako potom výčitky.

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@nikpa dnes budem do rána naň dávať pozor a zajtra hneď ráno k doktorke modlím sa aby nemal nič vážne a mam z toho riadny stres a obavy

kittykat22
22. jún 2021

@vladkabalazova je mozne ze ho boli brusko pretoze je hladny. Deti musia pravidelne jest, inak ich boli brucho. Moze to mat kludne z toho. Ved skus mu jemne natriet brusko a to budes citit ci je niekde tvrde. Nas syn tiez takto spadol - pretelel cez motorku a rozbite cele usta 🙈 bol taky otapeny potom - ako pises ty. ALe to to mal z toho placu a bolesti. Nakoniec z toho nic nebolo. Tiez som bola v strasnom strese.

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@mamutka pohotovosť mame ďaleko auto nemáme akurát švagor len on nie v Belgicku a busy už nejdu tak zajtra k tej doktorke myslíte že môže to byť z toho pádu? Myslím bolesť v brušku? Malý spí len sa budí ale inak spinka veľmi sa bojím

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@vladkabalazova vystrasili ma reakcie mamiciek

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@kittykat22 určite by nespal keby to mal z toho pádu určite by stále plakal možno od hladu ako píšete 😑len sa bojím ísť aj späť všeličo mi napadá oči sa mi lepia lebo mam ešte mladšieho 11mesacneho syna tak mi dáva dosť zabrat a ešte keď je také teplo vonku tak ma to vyčerpáva

nikpa
22. jún 2021

@vladkabalazova a neskúšala si mu bruško postláčať či ho nebolí na dotyk? Môže byť aj ako píše vyššie, že je z toho otapeny, plač, stres, vylakal sa. Ale človek hned myslí na najhoršie. Tak to teda v noci kontroluj a uvidíš. Držím palce nech to nič nie je

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@nikpa ďakujem pekne no ja dúfam ze mu nebude nič vážne a mama mu potierala bruško

bluka2
22. jún 2021

Sťažuje sa okrem tejto situácii aj inokedy na bolesť bruška? Ja u svojej dcéry viem, kedy niečo také zvykne spomenúť a u nej to je ako príklad keď ideme veľmi rýchlo, od hlavu mi také nikdy nič nehovorí. V jej prípade by som to teda pripisovala tomu pádu. Akože možno len dopadol na riadidlá na brucho a to mu spravilo pocit bolesti a nič iné... Ťažko povedať. Tvoj syn sa niekedy zvykne sťažovať na bruško? Ak nie, ostala by som veľmi v pozore, dokým budete ráno na vyšetrení

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@bluka2 pred 3mesiacmi mal problemi z kakanim tak sa sťažoval na bruško malý sme mesiac problemi zo zápchou myslíte že to môže byť niečo vážne? Aj keď spinká?

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@bluka2 pred chvíľkou sa dal na inú stranu tak som sa ho pýtala ci ho boli ešte bruško kivol hlavičkou že nie tak ja neviem ci mam ísť spať alebo ostať pri nom do rána hore

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@vladkabalazova trochu som mu prehmatala bruško tak jemne postlacala ale nebudil sa vôbec keby ho bolelo na dotyk asi by hneď začal plakať

nikpa
22. jún 2021

@vladkabalazova ľahni si k nemu, samého ho nenechavaj v izbe.

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@nikpa to je samozrejmosť 😊

bluka2
22. jún 2021

Daj vedieť, ako ste dopadli

vladkabalazova
autor
22. jún 2021

@nikpa idem si skúsiť ľahnúť malý už kľudne spinka akurát raz za čas sa prwhodi na inú stranu aj teraz som sa ho opýtala ci ho nič nebolí povedal ze nie idem si skúsiť ľahnúť

buberova
23. jún 2021

@vladkabalazova tak ako to dopadlo? Je všetko ok?

fiafia
23. jún 2021

@vladkabalazova ako sa má malý? Boli ste s ním u lekára? Ja by som sa bála navyše je dosť zle,že ste pád nevideli takže ťažko viete odhadnúť. No bez prilby a ešte bolesť bruška určite to treba riešiť. Mohol sa buchnúť na riadidlá a mohlo by to byť aj vážne. Takéto úrazy netreba nikdy podceniť. Pevne verím,že je malý v poriadku

vladkabalazova
autor
23. jún 2021

@fiafia áno vsedko v poriadku chvála pánu Bohu u doktorky našťastie sme nemuseli ísť malý sa zase normálne hra a blázni 😊len keď papa ho bolia tie zúbky ale nič viac chvála Bohu

kittykat22
23. jún 2021

@vladkabalazova Som na teba dnes myslela. To je skvele ze je vsetko v poriadku ❤️

mamutka
23. jún 2021

@vladkabalazova to som rada, tiež som na vás myslela 🙂 tak nech sa mladíkovi darí bez pádov 😎

vladkabalazova
autor
23. jún 2021

@mamutka ďakujem všetkým z celého ❤️💞