Ahojte, stalo sa nam teraz vecer. Maly je sidlo a neposedny. Lieta hore dolu a stalo sa ze som mu dala kefku a padol a narazil si nou vnutro ustociek. Boli sme na pohotovosti, pozreli ho. Ma to tam odrete. Neskutocne si to vycitam 😭, ale on sa nezastavi a proste som ho neustriehla. Ma zakazane chodit s kefkou, ale proste stalo sa. Ani spať nebudem. Stalo sa niekomu niečo podobné. Zajtra idem aj k detskej, nech ho pozrie aj ona.
Ahoj, netrap sa, vazne. Spravila si super, ze si ho dala pozriet. Aspon ma skusenost. No a dala si mu kefku, ktoru ma zakazanu. To je oximoron. Nam sa takto pichla dcerka ostrou ceruzkou k ocku, asi milimeter a bola by v oku. Mame dalsie pravidlo, ziadne farbicky, iba v stolicke 🤷♀️
Urcite stalo, su to celkom bezne urazy deti. Velky pozor aj na slamky v napojoch, ceruzky, farbicky a rozne palicky, s ktorymi sa hlavne chlapci tak radi vonku hraju a nahanaju… pediatricka uz na nom nema moc co pozerat, ked ste boli na pohotovosti, ty sa len pouc a nic si nevycitaj, bude to ok 🍀
Ja sa s deťmi vždy zavriem v kúpeľni a umývame si spolu zuby . Tiež som sa bála ze sa môžu všelijako s kefkou zraniť.
@anavixy ved je to moje druhe dieta, ale on je fakt extrem. Nezastavi sa. Beha, lieta, proste stalo sa a ja si to vycitam. Neskutocne ma to trapi
Môj si napchal plastelinu do uší, že aha aké mám slúchadlá 🫣. Si vieš predstaviť čo to bolo. Pinzetou som ju vyťahovala.
Jasne ze stalo.ved je to len kefka..krvacalo to vobec,ci na co si tam sla? Na pohotovosti povedali,ze je ok,tak s tym uz netreba nikoho zatazovat a nestresovat dieta zbytocne behanim po doktoroch.
kvôli odrenine na pohotovosť a na druhý deň ešte aj k pediatrovi 🙈😡 a my so zápalom pľúc chodíme po ordinačných hodinách čo sa nad nami lekárka zľutovala keď videla malého stav 😢 závažným prípadom sa termíny neujdú. správne, treba lekárov vyťažovať prkotinami, však pediatrov máme kopec 👍
Je to male besne dieta, priprav sa, ze takychto incidentov este bude kopa a ked si kazdy budes vycitat aj napriek tomu, ze nema nasledky, do roka sa zblaznis. A to by si snad synovi neurobila 🙂
Stane sa, deti sú nepredvídateľné a non stop ho za ruku držať nemôžeš. A podla mňa sa ani nič vážne nestalo, takých pádov, modrin, odrenin ešte bude. Na pohotovosti ti povedali, že je v poriadku. A podla mňa by si mala porozmýšľat nad tým, ako byť v kľude v takýchto situáciách lebo tahať ho zajtra ešte k pediatričke je na fakt prehnané. Akurát tak tam dostane niečo a potom budeš asi spokojná. Nečudujem sa, že pediatričky sú preťažené, keď denne riešia hystericke matky co chodia opakovane s narazenymi ústami 🙄
Akože nič v zlom, no s týmto ísť na pohotovosť mi príde kus prehnané ... nepoviem keby mal problém s dýchaním, keby zvracal, valila sa mu z pusy krv ... a potom s akútnym stavom, keď dieťa pomaly upadá do bezvedomia z toho, čo zvracia každú minútu, ide sa zadusiť, čo tak kašle, čakáš na pohotovosti tri hodiny.
Kvôli takýmto hlúpostiam obťažovať dvoch lekárov? Veď už ti povedali, že mu nič nie je. Ja by som mu ešte aj na riť dala aby si zapamätal, že s kefkou sa nebehá.
@jakubrianka ufff. Moj starsi je anjel. Kde ho posadim, o tyzden by som ho nasla. Tento mladsi je uplny opak. Je uplne vsade.
@januska12323 ved aj dostal potom.
Autorka, sorry, nevieš si ustrážiť dieta a obťažujes s tým 2 lekarov???
Vsak sa s nim zavri do kúpeľne, umy zuby a je to. Ci mas kúpeľňu 20m2?
Na pohotovosti ti predsa povedali, že je ok, tak ako chceš ísť ešte aj za pediatriom... ziadaj ešte aj CTcko a neurológa👌👌👌 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Inak dúfam, že aspoň na rit dostal, aby sa spamätal.
@nikpa tak zajtra k pediatricke nas poslala samotna lekarka z pohotovosti.
@lienka.7 juj aka si premudrela? Kolko mas deti? Ja 3. A zial nie vzdy vsetko ustrazis. Prajem ti vsak, aby si bola dalej dokonala, aby sa ti nic podobne nikdy nestalo a aby si sirila dalej taketo povzbudive texty. Som si ista, ze tebe ich nikto nepovie, lebo tebe sa take nikdy nestane lebo si stelesnena dokonalost.
Biješ dítě, protože je dítě?
Stalo sa. Vliezol pod postel a dvihal sa. Udrel sa do chrbta a velmi plakal. Bola som s tym u lekara, chcela som mat potvrdene, ze maly je ok.
Raz spadol druhy syn, ked mal rok a pol. Neriesila som to, ved dieta v tom veku casto pada. Nevedela som ako spadol, bola som na vecku. Neriesili sme to, ale plakal pri prezliekani. Na druhy den ho muz zobral k lekarke a bola z toho zlomena klucna kost.
Dobre, ze si sla. Ja by som tiez sla.
Uz ti povedali ze je v poriadku alebo nie????? Koľko lekarov chceš ďalej otravovať??? A nie, nie som prumudrela, ale nebudem teraz obťažovať ďalších lekarov, keď mi 1 povedal, že nič sa nestalo. A na to, ze mas 3 deti by si to mohla vedieť.
Stalo sa to dcére, mala silno poškrabané to mäkké podnebie, nechceli to šiť, tak len piť kamilkový čaj, aby sa to ukľudnilo.
@lienka9 ma krvavu odreninu v ustach, uplne vzadu. Priamo z ust nekrvacal, velmi plakal a videli sme ze tam nieco ma krvave, ale nevedeli sme to pozriet poriadne. Kazali aj lieky od bolesti, kasovite jedla, Kamistad. Znamej maly si rozhryzol jazyk pri pade a zle mu ho zasili.
@madla60 ano presne to makke ale biac do strany, kusok vedla je uz krcna mandla, hlboko si to narazil.
Netráp sa, to sa môže stať komukoľvek. Malý bude určite v poriadku! Si dobrá a starostliva maminka! ❤️
@eff007 veru. Ako ja aj so sebou uz ked idem k doktorke, tak uz ozaj som v stave totalnej nepouzitelnosti. Aj ked sa mi stal uraz, padla som v zime, tak si vravim ok v pohode, nic ma neboli. A dosla som domov do tepla a prst omodrel a rozbolel a veru ze bol zlomeny. Takze hybaj na urgent.
@ankare dakujem za povzbudive slova ❤️
Ja len nerozumiem tomu, ze dieta si ublizi, ty si to vycitas tak, ze “ani nebudes spat” kvoli tomu a velmi ta to trapi, ale este mu za to nalozis na zadok. 😳 Mna by skor trapilo to, ze dieta ma uraz a ja mu k tej bolesti a strachu este pridam. Neviem si vlastne ani predstavit ako to funguje, utekam s deckom na pohotovost, tam ho vysetria a ked zistim ze mu nic nie je vlastne, tak mu poviem ze no moj zlaty a toto mas za to a nasvacam mu, alebo rovno po pade mu nalozim a potom sup na pohotovost? Neviem.. sorry 🫣
Stalo sa aj nám a odvtedy na to inak kladiem dôraz, že s kefkou v ruke a v ústach sa nebehá. Poučila som sa. Nešli sme na pohotovosť, lebo sestra záchranárka mi radila dcéru kontrolovať a ísť len v prípade,ak by jej opuchlo hrdlo. Šli sme na ďalší deň len k orl. Ale vravím, poučila som sa a život ide ďalej. Nevyčítaj si to. Stáva sa. Asi by som zajtra len kontaktovala pediatra telefonicky. Na pohotovosti vždy kažu ist na kontrolu k pediatrovi. Resp takto, nám dala na ORL rovno atb. Mala to hlboké a aby sa rana nenainfikovala. Čiže možno preto kontrola u pediatra, ze ci je to stále ok. Ale pravdupovediac, to môžes sledovať aj Ty, pozrieš do hrdla, zasvietis svetielkom... Ak by sa niečo zhoršilo, choď...
Mne sa stalo to iste ked som bola dieta, doteraz si to pamatam, ale so mnou teda nikto na pohotovost nesiel 😅 dali mi pohar vody nech si vyplachnem usta a vybavco, ked sa mi zle jedol rezen na obed nabrali mi dvakrat polievku 😂 to bola ina doba no, a to mi aj celkom krvacalo, takze neboj urcite bude v poriadku este ak ho pozreli na pohotovosti 🙂
Jeeemine, neber si to tak. Moj mladsi tiez tak spadol, ze behal s kefkou, pichol si do hrdla, trocha mu sla aj krv, ale len malo a len chvilu. Pozrela som mu tam, skontrolovala a to bolo vsetko. S takou somarinou na pohotovost? A naco este k detskej, ked na pohotovosti povedali, ze je vsetko OK, ak nema nejake tazkosti?
@anavixy presne toto aj mna sokovalo a tiez sa zamyslam ci na zadok dostal hned po pade, ked bol chudacik este aj uboleny alebo az potom. Pri takej vychove sa ani necudujem, ze to dieta skusa hranice takto extremne.