Asi okolo 16:30 som sa šmykla na schodoch a padla z nich dolu, dosť som si udrela chrbát a ruky ale bezprostredne mi po páde nič nebolo okrem pár zlomenych nechtov ako som brzdila🙄... no lenže začína má bolieť rameno... keď by som nemala doma ročne dieťa ktoré ešte nechodí a musím s ním manipulovať tak by som pockala do rána ako mi bude ale keďže potrebujem fungovat tak uvažujem či nebežať na pohotovosť alebo urgent (ani neviem kam ísť toto sa mi ešte nestalo) ... manžel je na týždňovke a príde až v piatok tak neviem fakt 🙈 rady? Keby má to bolelo naozaj veľa už by som bežala ale boli to len mierne hlavne pri väčšom pohybe, keď som v klude tak vôbec 🤷♀️
ja som tak zletela zo schodov v zime po zadku z vrchu až dole a veru že aj mna bolela najviac ruka 🙈 ked to vyhodnotiš na pohotovosť, tak normálne na urazovku podla mna
@vanesapeskova však ja to nemám na smiech, prave preto že to beriem vážne sa pýtam o rady lebo budem mat týždeň doma sama na starosti dieťa a budem ho dvíhať a prebalovat a kúpať ... mala má takmer 10kg a keď sa jej nepáči vie sa dosť vzpierat preto mám obavy ako to môj chrbát zvládne
na pohotovost s urgent stavom. pockala by som do zajtra a isla na chirurgiu alebo zavolala obvodakovi co a ako
Chod normalne, úrazovka nekrvavé prípady a nečakala by som. Chrbát je svina
Ahoj, uvidis ako sa budes citit. Ja som zletela do polky schodov po zadku este ako 10r dieta a uz je to takmer 25r odvtedy a si stale nesiem nasledky, beriem lieky proti bolesti lebo inak sa neda. Nie je to vobec sranda :( davajte si na seba a deti pozor
Ďakujem baby za názory, už som dohodnutá s mamou že mi príde teraz večer pomôcť s malou a ak by som mala bolesti ostane tu s ňou a pôjdem na ten urgent, ale zatiaľ mám pocit že bolesť ustupuje a je mi fajn, minimálne určite ráno cinknem svojej doktorke čo a ako
Treba si dať analgetikum a počkať.prip.aj mastičky na udrete miesta z lekárne.Podla popisu to vyzerá len udrete.
Moja mama sa tak šmykla jednej zimy v záhrade na schodoch. Jasné, že nikam nešla. Cca po roku jej náhodne, pri inom vyšetrení, zistili na rtg, že mala prasknutý ( alebo zlomený?) stavec. Mala z pekla šťastie, že jej to pekne zrástlo bez následkov. Tak neriskuj.
@julie19 rozumiem 🙃, no a bola si na ten rengel čo ty povedali ..?
@vanesapeskova bola som a mám to len riadne obrazene, už má neboli nič ale v ten deň som bola riadne poudierana
@julie19 aha tak fajn potom prajem veľa zdravíčka 😊drž sa moja ..
@julie19 treba dávať pozor, jedna 14 ročná tak spadla na chrbát na ľade ci gde to to je jedno ale ak ste sa udreli do chrbáta veľmi tak račej choďte na ten rengel lepšie aby ste vedeli čo máte, lebo jednu čo poznám spadla a bolo veľmi zle... Chorá bola a tak na chrbát mala to r......u.tak to není na smiech taky prípad.