Ahojte,
Včera som spadla na korčuliach na kostrc. Keď pohnem nohou alebo aj keď chodím, keď si sadam... ma to hrozne bolí. Keď si na kostc zatlacim a potom to urobím, tak ma to bolí oveľa menej. Neviete niekto čo s tým môžem mať?
Ja som.v 18tich strasne spadla na lade, okrem ineho aj na kostrc. Mala som ju rozstiepenu, ale nic sa s tym nerobilo. Akutna bolest postupne presla ale dodnes ma to silne zaboli, ked sa napriklad prudko vystriem z predklonu. A to uz je 20 rokov.
Ja som spadla pred rokom presne na kameň najpr som nešla k dr ale mala som take bolesti že som musela spravili röntgen nemala som to ani prasknuté nič len že som to velmo udrela dala mi na to nospu...dodnes tam cítim tlaky keď dlho sedím alebo tlacim dako aj pri ležani ale skoro 100% že to budeš cítiť v celi život
Nie je sranda pad na kostrc velmi dlho to boli.Urcite treba ist na RTG ak je zlomena rozstiepena kazdy pohyb bude boliet😞Ja som sa s detmi bobovala a rok ma to bolelo.Kamaratka spadla v zime na schodoch bolesti hrozne potom sla na RTG zlomena museli operovat .Aj so zlomenou chodila zo 3mesiace :(
V detstve som podobne spadla...si pamatam polroka ma to ukrutne bolelo
@mojemenojekika narazene nastiepnute ... zlomene asi nie to by si sa tazko hybala .. vsak zajdi na pohotovost my ti to tazko povieme takto ...