Ahojte , mala nám spadla v noci z postele , Našej manželskej.
Našli sme ju na chrbátiku. Plakala pár minút . Potom vypila mliecko ako vždy . A spinkala do ôsmej . Snažila som sa dovolať aj doktorke no tá telefon vobec nezdviha , keďže sme tam boli včera , ohľadne poradne , tak som videla koľko má prace , keďže zastupuje druhu doktorku. Mala sa správa úplne ako vždy . Hra sa, lozi, pekne papa … snažili by ste sa dostať k doktorke alebo pokial nie je zmena v správaní by ste ju len sledovali ? Mala má 10m.
Treba kontrolovať zreničky, či nie sú rozšírené, vracanie, mdloby, prilisna spavost. Ak sa ti niečo nebude zdať, radšej ísť zbytočne k dr. ako niečo podcenit.
@anjelicek26 boze , ďakujem krasne za upokojenie ! Samozrejme , sledujem ju . Teraz išla spinkať , bežne ako chodí .
Mne moja padla dvakrat z postielky (cez zabradlie), nastastie sme mali na zemi to penove puzzle. Volala som dr a kazala mi len sledovat, ci nema rozsirene zrenicky a ostatne veci, ako pise @anjelicek26. Nastastie nic jej nebolo a hned sme dali matrac na najspodnejsiu uroven (bol na strednej a ona sa uz vedela postavit, mala 9m).
Ak bude mat nejake z priznakov, bez rovno na pohotovost.
Myslím si, že ak neplače aj teraz alebo ie je nejaká nervózna, tak by som povedala, že je v poriadku. No ak sa jej dovoláš ako podľa mňa to nebude na škodu aby si mala 100% istotu
Mala je uplne v poriadku, padov bude este milion...dieta treba sledovat 48h - zrenicky, opuch hlavicky, malatnost, horsiu koordinaciu, padanie, velmi zvysenu spavost, svetloplachost...