Pád desaťmesačnej dcérky z postele

7. júl 2022

Ahojte , mala nám spadla v noci z postele , Našej manželskej.
Našli sme ju na chrbátiku. Plakala pár minút . Potom vypila mliecko ako vždy . A spinkala do ôsmej . Snažila som sa dovolať aj doktorke no tá telefon vobec nezdviha , keďže sme tam boli včera , ohľadne poradne , tak som videla koľko má prace , keďže zastupuje druhu doktorku. Mala sa správa úplne ako vždy . Hra sa, lozi, pekne papa … snažili by ste sa dostať k doktorke alebo pokial nie je zmena v správaní by ste ju len sledovali ? Mala má 10m.

anjelicek26
7. júl 2022

Mala je uplne v poriadku, padov bude este milion...dieta treba sledovat 48h - zrenicky, opuch hlavicky, malatnost, horsiu koordinaciu, padanie, velmi zvysenu spavost, svetloplachost...

marisoul
7. júl 2022

Treba kontrolovať zreničky, či nie sú rozšírené, vracanie, mdloby, prilisna spavost. Ak sa ti niečo nebude zdať, radšej ísť zbytočne k dr. ako niečo podcenit.

autor
7. júl 2022

@anjelicek26 boze , ďakujem krasne za upokojenie ! Samozrejme , sledujem ju . Teraz išla spinkať , bežne ako chodí .

vikusjk
7. júl 2022

Mne moja padla dvakrat z postielky (cez zabradlie), nastastie sme mali na zemi to penove puzzle. Volala som dr a kazala mi len sledovat, ci nema rozsirene zrenicky a ostatne veci, ako pise @anjelicek26. Nastastie nic jej nebolo a hned sme dali matrac na najspodnejsiu uroven (bol na strednej a ona sa uz vedela postavit, mala 9m).
Ak bude mat nejake z priznakov, bez rovno na pohotovost.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zlatica99
7. júl 2022

Myslím si, že ak neplače aj teraz alebo ie je nejaká nervózna, tak by som povedala, že je v poriadku. No ak sa jej dovoláš ako podľa mňa to nebude na škodu aby si mala 100% istotu