Ostanú synovi jazvy po škrabancoch?

veron1983
28. jan 2013

Môj malý má 6 týždňov, pred pár dňami si poškriabal tváričku aj nožtek trošku bolo krvavé, ostanú mu tam jazvy?

gubcikova
28. jan 2013

nie

klincek
28. jan 2013

pravdepodobne nie, male deti maju uzasnu regeneracnu schopnost, nastastie.
ale ja som kvoli tomu strihala babam nechtiky kazde tri dni, strasne rychlo im rastli a vedeli sa skaredo poskriabat v spanku.

milka1978
28. jan 2013

@veron1983 určite tam nič neostane ... ja mám doma 10 týždnového drobca a tiež sa dnes ráno pri obliekaní krásne poškriabal na celom nose a koľkokrát sa tak poškrabe, žeby som to ani ja nedokázala 😀 .... ono tie nechtíky aj ked ostriháš tak vždy tam niečo ostane a aj tak sa poškriabe ... sú to také malé nezbedné prstíky 😝 ..... ale neboj nič m u tam neostane 😀

hyta
28. jan 2013

Neboj, jazvičky určite neostanú, len ako píše klinček, často strihaj nechtíky.

veron1983
autor
28. jan 2013

Preto som sa pýtala, lebo už tam chrastu nemá, ale ostali tam také čiarky nie moc hlboké, tak dúfam,že sa mu to zahojí... ☹

strawberry17
28. jan 2013

neostanu, my sme pouzivali bavlnene rukavicky

jankaremka
14. mar 2013

Prosím Vás, neviete náhodou, či to platí ešte aj pri dvojročnom dieťatku? Uškrabol mi ju o pol roka mladší chlapec na líčko a tesne popri oku...budú tomu 2 týždne, chrastičky už nie sú, ale tie jazvičky, čo sa tam ostali sa mi nepáčia, neviem, či to mám len tak nechať tak ako doteraz (hoci už dávno nebola poškriabaná) alebo tie jazvičky už nemajú takú schopnosť vyhladenia??? Dosť ma to hnevá, lebo to bola fakt sekunda. Viem, že ten malý si to veľmi neuvedomil, ale jeho matka povedala, že to robí často a ani sa nám neospravedlnila... juj!!!