Mamičky ostane malej po zašití rozbitej brady jazvička? 😢 Hrozné niečo, ako sme spadli dnes z motorky. Skoro som odpadla, keď som jej zbadala tú 2 cm ranu a krv, ktorá sa jej z nej liala 😢
No hej zašívali jej to... doktor povedal, že to nemala až také veľké, ale hlboké, že až ku kosti 😢 no ved práve toho sa bojím, aby si to nezačala odliepať, lebo si to pred spaním už začala chytať, tak som len zahovárala a ukazovala jej hračky atď. 😢 v sobotu máme ísť vymienať tú "lepku", tak uvidíme. Opýtam sa aj koľko stehov mala ☹ som rada, že sa to tak pekne tvojmu malému zahojilo 🙂 Hej, hej presne som rozmýšľala, že jej na to niečo kúpim, aby sa jej to lepšie hojilo.
Moj brat si rozbil bradu ked mal 5 rokov a bolo to dost drsne,lebo si vybil aj zopar zubov. Dnes ma 21 rokov a jazvu nie je vidiet, len ked napne bradu tak vidno taku jemnu ciarku.
@drobcek8 ahoj moj brat mal rozbitu bradu presne ako spominala monna333 ca. v 6 rokch, utekal zo skoly dolu kopcom, potkol sa a pristal na obrubniku. Zuby si sice nevybil ale dost hrozivo to vyzeralo. Zasili mu to a do roka nebolo takmer nic vidiet. Ono sa to asi u deti lepsie zrastie ako u dospelych, on tam teraz nema vobec nic. Neboj, ak to pekne zasili, tak jej tam nic nebude vidiet.
No ved hádam jej to dobre zašili... ved uvidíme, ako sa to bude hojiť 🙂 ale tiež to dosť hrozne vyzeralo. Som sa raz pozrela na tú ranu a skoro mi zle prišlo 😒 chúdatko moje.
@drobcek8 ja mam jazvu po rozbiti brady dodnes, takze nikto ti nezaruci, ci tam bude mat znak, alebo nie ... ukaze cas aky bol sikovny, alebo nesikovny chirurg, co jej to zasival ... 😉 ked pojdete na prelep, tak sa pytaj aj akym stehom jej to urobili, ak plastycky, tak by jej nemalo byt potom vidiet nic ... a ked sa snazi si to odlepit, tak jej na to nalep napr. detsku naplast s obrazkami a ukaz v zrkadle, aku ma ozdobu teraz a urcite si to tam necha, aby sa mohla ist pozerat na svoju "okrasu" 😉