Ahojte.
Stala sa mi taka vec. Vcera som si dako nešťastne zle otočila ruku pri obliekaní si vetrovky (zápästie) a kusok mi tam niečo puklo a zabolelo.. bolelo to do večera. Potom ráno ma to prestalo bolieť ale ruka mi opuchla a mam stepnuty malíček. Nechápem ako sa mi to mohlo stat ale stalo sa... Ruka neboli ale je slaba akokeby ťažká.. Mala som to zápästie uz 1x zlomené.
Teraz neviem ci ist na tu úrazovku alebo nemám preháňať a počkať či to odpuchne? Myslíte ze to môže byť aj niečo vážnejšie alebo nie?
Samozrejme viem ze toto nieje doktorska poradňa ale tak budem vďačná za vaše názory. Ďakujem
@deti95060810 ďakujem 🤗
Ja som tiež toho názoru skôr ze nechodit s takými vecami az ked by to neprestávalo alebo sa zhoršilo len manžel vravel aby som sla :D tak uvidím ešte ako bude zajtra zatiaľ asi počkám 🙂
@romikk22 no neviem moja narazila prst do lopty na telesnej , ani nam nedali vediet dali lad, muz ju este nutil hybat prstom, ze isto to nie je zlomene ked hybe - po lade dokonca celkom rzchlo odpuchlo. Ale keď aj stale hovorila ze boli, aj ked nie strasne, isli na vystrenie a prst zlomeny sadra na cca tri tyzdne. Ak si uz raz zapestie zlomene mala je to podla mna oslabene. Vsak chod urobia rtg, ked nic, pojdes domov bez sadry
@romikk22 tak ja by som to urcite sla dat skontrolovat lekarovi. Ved to mas opuchnute. Moja sestra sa na telesnej pri stafete dotkla steny. Tiez iba mierne, tiez trochu puklo a zabolelo. A potom napuchlo, ale v podstate ani nebolelo. Po tyzdni sa slo k lekarovi a bolo to zlomene...
@romikk22 V zapasti je vela malych kosticiek. Asi to boli inas ako ked sa zlomi velka kost v predlakti. Ale myslim ze ak mas zlomene, malo by to boliet pri pohybe. Ani trochu neboli?
@andreatytler neboli ma to uz vôbec 🙂
Prvý deň bolelo ale dalo sa to vydržať ale inak uz nie 🙂 zdá sa mi ze je to lepšie ale malíček mam stále strpnuty 🤔
Ďakujem žienky za rady. Počkám do konca týždňa a uvidím ci to úplne opuchne zda sa ze je to lepšie. Ale malíček mam stále strpnuty sranda
@romikk22 Ten opuch mozno tlaci na nerv co ide do malicka... hadam to prestane trpnut ked ruka uplne odpuchne.
ja by som počkala kým odpuchne...za mňa blbosť , s takou maličkosťou nechodím k lekárovi...😉